Party

Azi avem o aniversare. Amalthea sa fii sanatoasa sa ai parte de tot ce-ti doresti! La multi ani plini de voie buna si iubire!
Mai mult

Party

Acum, că este sau nu ziua ta, vei avea tort. La mulți ani, Milady, cu sănătate și iubire! O zi plină de bucurie alaturi de cei dragi ție!
Mai mult

Se stie ca fac torturi. La inceputul acestui an m-am hotarat ca trebuie sa incerc sa framant cozonaci. Nu pot sa spun ca nu am mai incercat pana atunci dar pur si simplu nu-mi ieseau si m-am lasat pagubasa. Si cum va spuneam prin luna ianuarie am framantat primii cozonaci si, minune, mi-au reusit. Or fi iest pentru ca primeam incurajari de pe margine si ca erau facuti cu iubire?
Mai mult

Partyyy

Chiar daca intra mai rar nu inseamna ca nu putem sa nu-i facem urari de ziua ei. La multi ani, Elleannor! Sa fii sanatoasa si iubita!
Mai mult

Party

M-am uitat abia acum la sarbatoriti. Nu-i asa ca trebuie sa fac ce v-ati obisnuit? De torturi este vorba. La multi ani, Animus! Multa sanatate! ... am dat si titlu...
Mai mult

Partyyyy

Ai vrut sa schimbi ziua de nastere? Sa fii sanatoasa si fericita! Sa ai parte de dragoste pura si neconditionata! La multi ani, Ingeras!
Mai mult

...timpul...

Timpul exista? Credem ca il controlăm, i-am dat unitate de masura. Cand suntem copii/tineri avem impresia ca timpul trece greu. Cu trecerea anilor timpul parca se comprimă. Tot ceea ce făceam într-un timp relativ scurt acum durează mai mult. Ne uităm cu nostalgie in urma si facem bilanțuri. Ce am realizat? Ce am facut bine si ce nu? Ne dorim din ce in ce mai putin. Nu vrem decat sa fim cât de cât…
Mai mult