Onomastică

La mulți ani sărbătoriților ! La mulți ani celor ce poartă numele Sf. Constantin și Elena! Multă sănătate!
Mai mult

cu întârziere

Am ratat ziua de naștere a Ellei. La mulți ani cu sănătate! Să fii sănătoasă și iubită!
Mai mult

aniversare

Nu a mai apărut de ceva timp pe secțiune. Știm că avea probleme cu sănătatea. La mulți ani Alice/Vrăji! Să fii bine!
Mai mult

Party

Deși pe meleaguri străine mai socializează cu noi din când în când. La mulți ani, Nop! Liniște sufletească și multă sănătate!
Mai mult

socra/socrul

"Sunt destul de puţini cei care pot spune că se înţeleg perfect cu părinţii persoanei pe care o iubesc. Dar de unde apar aceste situaţii tensionate şi ce le provoacă? Câteva lucruri pe care nimeni nu ţi le-a spus despre socri ar putea să-ţi ofere câteva răspunsuri. Iată ce ar trebui să ştii: Nu eşti suficient de bun/bună Pentru fiecare părinte, copilul său este perfect. Nu doar când este mic…
Mai mult

... când

Am citit blogurile și am observat că i s-au făcut urări moderatoarei noastre Angel. Cum aniversare fără tort nu se poate îi ofer unul cu scuze că a venit mai târziu. La mulți ani, Angel! Să fii sănătoasă și iubită! Fie ca ce îți dorești să devină realitate!
Mai mult

Aniversare

Am observat că este pe secțiune de puțin timp. Bine ai venit! La mulți ani Zora! Multă sănătate și tot ce-ți dorești să se realizeze!
Mai mult

Aniversare

Este mai mereu plecată dar când revine ne aducem aminte de sunet de chitară lângă foc de tabără, de drumeții pe cărări de munte. La mulți ani Ciuvi! Să fii sănătoasă!
Mai mult