Aniversare

mulțumesc de atenționare Azi este ziua unui coleg de bloguială. E adevărat că apare mai rar dar tot îi urez multă sănătate și un sincer " La mulți ani" lui alexducu.
Mai mult

Party

Azi avem o sărbătorită. La mulți ani Păpădie! Sănătate, împliniri și liniște! Să fii iubită!
Mai mult

Sărbătorim?

Acum ceva timp mi-ai zis că vrei elogii și tort de ziua ta. Cu elogiile este mai greu mai ales că nu ne cunoaștem și chiar dacă ne-am cunoaște tot nu ai avea parte de ele virtual. Habar n-am când este ziua ta, dacă a fost sau urmează să fie, dar urările de bine nu strică. La mulți ani Pisi, să fii sănătoasă! Tot ce-ți dorești să se realizeze!
Mai mult

Aniversare

Sper că nu este prea târziu pentru urări. La mulți ani ObiDan, multă sănătate și realizarea dorințelor!
Mai mult

Zi cu tort

Spuneai că la sfârșit de săptămână te vei uita la mâna stângă dar cred că acum ai un motiv mai bun de a-l putea privi cu mai multă atenție atunci când îl servești cu o bomboană. M_M îți doresc o zi frumoasă! La mulți ani cu sănătate și să ai parte de fericirea, în doi, pe care ți-o dorești!
Mai mult

Partyy

Este mereu pe plută, în căutare de ... peisaje, regine (o femeie nu ar fi suficientă? ), poziții Azi însă va acosta undeva pentru a da o cafea, un fursec, o prăjitură (știm deja că nu împarte cu nimeni crema de zahăr ars), un pahar de șampanie. La mulți ani Emil! Să fii sănătos și să te bucuri alături de cei dragi!
Mai mult

aniversare

Comentează mai rar dar asta nu înseamnă că am uitat-o. La mulți ani Ania! Să fii sănătoasă și să ai o zi plină de bucurie!
Mai mult

Aniversare

Azi am intrat foarte târziu pe site și am văzut că este ziua lui Sst. Sper că nu este prea târziu să-i urăm "La mulți ani". Pisi să nu zici că nu știi cine este sau că nu a mai comentat demult pe bloguri. Încă o dată "La mulți ani cu sănătate!"
Mai mult