elefant.ro

Aniversare

Mai bine mai târziu decât deloc. La mulți ani Angel! Să fii sănătoasă și iubită!
Mai mult

Aniversare

Știu, vor zice cârcotașii că nu este la sărbătoriți. Nu cred că pe frigul acesta mai este pe plută, sigur e ancorat undeva și s-a retras la căldură. Dacă mai este în căutarea unei regine care să-i facă prăjiturile preferate nu avem de unde știi pentru că apare pe aici din ce în ce mai rar. La mulți ani cu sănătate Emil! p.s. poate vei avea blog aniversar și de ziua oficială …
Mai mult

Aniversare

Fată verde cu părul pădure, îndrăgostită de munte, focuri de tabără și sunet de chitară azi ai mai adăugat un an. La mulți ani Ciuvi! Să fii sănătoasă și iubită! O zi frumoasă alături de cei dragi!
Mai mult
libris.ro

Aniversare

In această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolescă. La mulți ani Pastiluță!
Mai mult

Aniversare

mulțumesc de atenționare Azi este ziua unui coleg de bloguială. E adevărat că apare mai rar dar tot îi urez multă sănătate și un sincer " La mulți ani" lui alexducu.
Mai mult

Party

Azi avem o sărbătorită. La mulți ani Păpădie! Sănătate, împliniri și liniște! Să fii iubită!
Mai mult

Sărbătorim?

Acum ceva timp mi-ai zis că vrei elogii și tort de ziua ta. Cu elogiile este mai greu mai ales că nu ne cunoaștem și chiar dacă ne-am cunoaște tot nu ai avea parte de ele virtual. Habar n-am când este ziua ta, dacă a fost sau urmează să fie, dar urările de bine nu strică. La mulți ani Pisi, să fii sănătoasă! Tot ce-ți dorești să se realizeze!
Mai mult

Aniversare

Sper că nu este prea târziu pentru urări. La mulți ani ObiDan, multă sănătate și realizarea dorințelor!
Mai mult
libris.ro