elefant.ro

Pentru că nu am mai sărbărorit de mult, nu am mai făcut nici un tort din cauză că prea mult dulce îngrașă, m-am gândit totuși să ne mai îndulcim puțin. Deci cine are pisică în dotare să-i trăiască. A mea mai are puțin și va face puiuți.
Mai mult

Pentru început https://prietendevremerea.ro/gura-lumii- … boda/ consider că este bine venită povestioara. Se scriu bloguri, eu mai puțin ca să nu trag secțiunea în jos, mai mult sau mai puțin comentate. Ce nu pricep este de ce cei care citesc au ceva de reproșat celor care sunt aici.. Ce îi oprește să ceară accesul și să ne delecteze cu bloguri elaborate? Pot lua parte și la bârfă fiind …
Mai mult

Party

Intră mai rar pe secțiune însă nu putem să nu- i urăm sănătate și un sincer "La mulți ani!". Mister_antinevralgic viață lungă cu sănătate și iubire!
Mai mult
elefant.ro

Aniversare

Trecea ziua și rămânea Gică fără tort. La mulți ani Gică! Să fii sănătos, să fii iubit și să ai parte de tot ce-ți dorești!
Mai mult

Onomastică

La mulți ani celor ce poartă numele St. Ioan! La mulți ani Ionilor, Ioanelor! Sa fiți sănătoși! La mulți ani IoanRadu!
Mai mult

Sărbătorim

La mulți ani celor ce poartă numele Sf. Ștefan! Sã fiți sănătoși și fericiți!
Mai mult

Aniversare

La mulți ani cu sănătate Ame! Să ne trăiești și să ne încânți cu scrierile tale!
Mai mult

... frig ...

Cui nu-i place iarna? Iubesc iarna poate unul din motive este că sunt născută între anotimpuri. Imi place cernerea fulgilor, îmi place când miroase a ger. In casă focul din sobă îmbie la somn. Se apropie sărbătorile, se apropie venirea noului an. Ce ne va aduce anul care vine? Se va schimba ceva? https://youtube.com/watch?v=rK1tEfeLVlk
Mai mult
libris.ro