Aniversare

Sper că nu este prea târziu pentru urări. La mulți ani ObiDan, multă sănătate și realizarea dorințelor!
Mai mult

Zi cu tort

Spuneai că la sfârșit de săptămână te vei uita la mâna stângă dar cred că acum ai un motiv mai bun de a-l putea privi cu mai multă atenție atunci când îl servești cu o bomboană. M_M îți doresc o zi frumoasă! La mulți ani cu sănătate și să ai parte de fericirea, în doi, pe care ți-o dorești!
Mai mult

Partyy

Este mereu pe plută, în căutare de ... peisaje, regine (o femeie nu ar fi suficientă? ), poziții Azi însă va acosta undeva pentru a da o cafea, un fursec, o prăjitură (știm deja că nu împarte cu nimeni crema de zahăr ars), un pahar de șampanie. La mulți ani Emil! Să fii sănătos și să te bucuri alături de cei dragi!
Mai mult

aniversare

Comentează mai rar dar asta nu înseamnă că am uitat-o. La mulți ani Ania! Să fii sănătoasă și să ai o zi plină de bucurie!
Mai mult

Aniversare

Azi am intrat foarte târziu pe site și am văzut că este ziua lui Sst. Sper că nu este prea târziu să-i urăm "La mulți ani". Pisi să nu zici că nu știi cine este sau că nu a mai comentat demult pe bloguri. Încă o dată "La mulți ani cu sănătate!"
Mai mult

Petreceree

Era cât pe ce să uit că eu sunt cu tortul pe aici. Astăzi avem o sărbătorită care în prima zi a noului an mai adaugă o floare în buchetul vieții. La mulți ani Adela! Un an nou plin de realizări, bucurie și sănătate și mulți, mulți ani înainte! O zi fericită alături de persoanele dragi ție!
Mai mult

De sărbătoare

În popor se crede că de Sfântul Nicolae începe iarna cu adevărat. În această zi, Moșul își scutură barba sură și începe să ningă. Dacă nu ninge înseamnă că Sfântul Nicolae a întinerit. În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii știu că trebuie să-și lustruiască ghetuțele sau cizmulițele deoarece Sfântul Nicolae va veni să le aducă daruri. Copiii cei neascultători primesc pe lângă dar…
Mai mult

... bilanț

Anul acesta se îndreaptă cu pași repezi spre final. Îmi pun întrebări. Ce am realizat, ce nu s-a înfăptuit, nu că nu as fi vrut ci pentru că nu depind toate de mine. Pot da vina pe karmă, pe lume, pe oricine sau orice dar asta-i viața. Întrega noastră viață samănă cu un șantier. Construim, dărâmăm și iar construim, obosim, ne odihnim dar nu ne lăsăm și continuăm. Scopul? Hmm, o viață mai bună, un …
Mai mult