Parola uitata

Ti-ai uitat parola? Iti poate fi furnizata una noua daca accesezi linkul "Ai uitat parola?" din pagina de login (https://www.matrimoniale.ro/account/login sau meniul INTRA din partea de sus a siteului). Accesand linkul pentru parola uitata vei ajunge pe o pagina unde trebuie sa completezi adresa de email folosita la crearea contului. Vei primi un mesaj la adresa specificata cu noua parola (verifica si directorul Spam / Bulk in cazul in care nu gasesti mesajul in Inbox). Daca doresti sa schimbi aceasta parola generata de noi o poti face odata logat (vezi sectiunea "Modificare cont" de mai jos).

Modificare profil

Pentru a-ti modifica varsta, tara, orasul sau oricare alta informatie legata de una din cele 6 sectiuni ale profilului tau (General, Aspect fizic, Stil, Viata si familie, Profesional si Personal) foloseste optiunea "Editeaza profil" din meniul "Profil" care apare in stanga paginilor dupa ce te loghezi pe site. Folosind optiunea "Schimba poza" a aceluiasi meniu iti poti modifica poza de profil. Pentru a edita o sectiune din profil fa click pe titlul ei, completeaza campurile, apoi apasa "Trimite".

Modificare cont

Pentru a-ti modifica parola, adresa de email sau alta informatie legata de contul tau (informatii vizibile doar pentru tine, nu si pentru ceilalti membri ai siteului) foloseste optiunea "Cont" a meniului "Setari" care apare in stanga paginilor atunci cand esti logat.

Adaugare album de poze

Pentru a adauga un album de poze acceseaza optiunea "Pozele mele" a meniului "Media" (partea stanga sus cand esti logat/a in cont). Adaugarea unui album se face in 2 pasi. In primul pas se creeaza albumul gol si se seteaza proprietatile acestuia (daca asociezi o parola albumului pozele vor putea fi vizualizate doar de persoanele carora le furnizezi aceasta parola). In cel de-al doilea pas vei adauga fotografiile dorite in album accesand linkul "Administreaza" corespunzator albumului adaugat la pasul 1.

Administrare notificari

Foloseste optiunea "Notificari" a meniului "Setari" pentru a alege actiunile pentru care doresti sa fii notificat prin email (cereri de prietenie, mesaje private, cadouri etc). De asemenea poti bloca notificarile pentru anumite actiuni sau poti limita numarul de notificari la 1 pe zi.

Privacy

Daca doresti sa limitezi accesul la profilul tau (profil privat) sau la diverse sectiuni ale sale (poze, prieteni, cadouri, blog, carte de oaspeti), foloseste optiunea "Privacy" a meniului "Setari". Limitand accesul doar prietenii tai iti pot vedea profilul sau diferitele sectiuni restrictionate ale acestuia.

Stergere cont

Pentru a renunta la contul tau selecteaza optiunea "Setari" din meniul afisat in partea stanga cand esti logat/a. In partea de jos a paginii care se deschide ai sectiunea "Stergere cont" cu butonul "Sterge". Atentie, stergerea contului are caracter permanent, orice informatie legata de el fiind definitiv pierduta dupa aceasta actiune.

Navigare invizibila

Pentru a naviga invizibil pe site (textul "Online acum!!!" nu va insoti numele tau in nicio sectiune a siteului, nu vei aparea in rezultatele cautarilor dupa membri online, poza ta nu va fi in galeria pozelor persoanelor online) marcheaza campul "Navigheaza invizibil" din pagina ta de setari.

Verificare poze

Daca doresti sa-ti fie verificate pozele adauga matrimonialero2012 in lista ta de messenger. Verificarea se face prin webcam si dureaza cateva secunde. Profilul tau va avea atasata o eticheta "Poze verificate" care va da mai multa siguranta celor care vor sa te cunoasca. Verificare pozelor este de asemenea o conditie obligatorie pentru a participa la diversele campanii cu premii organizate de Matrimoniale Romania . Te rugam sa folosesti acest id de messenger strict pentru verificarea pozelor, pentru orice alte probleme/sugestii foloseste linkul Contacteaza-ne din partea de jos a oricarei pagini a siteului.

Contact

Pentru a contacta echipa Matrimoniale Romania foloseste linkul "Contacteaza-ne" din partea de jos a oricarei pagini sau adresa de email Contact atunci cand mesajul tau nu se incadreaza in nicio sectiune a formularului de contact.