Aniversare

A devenit un clișeu să spun aceste cuvinte "chiar dacă nu a mai comentat pe secțiune" nu avem cum să-l uităm mai ales că are nickul unei pastiluțe care ia durerea. Mister_antinevralgic fie ca ziua de azi să fie plină de urări de bine! La mulți ani cu sănătate și împliniri!
Mai mult

La mulți ani!

Geagi să ai o zi aniversară plină de bucurii. Multă sănãtate! Fie ca dorințele tale să se realizeze!
Mai mult

Aniversare

La mulți ani cu sănătate! Să ai o zi aniversară specială! Fie ca dorințele tale să se împlinească! La mulți ani, Gică!
Mai mult

Omul bun și omul rău

Într-o buna zi, împaratul trimise dupa unul dintre vasalii sai. În tinutul sau, acesta era cunoscut pentru cruzimea si zgârcenia lui, supusii sai traind stapâniti de frica. Împaratul îi spuse: – Vreau sa pornesti la drum si sa-mi gasesti un om cu adevarat bun. Acesta îi raspunse: – Prea bine, stapâne, si supus, îsi începu cautarea. Întâlni multi oameni, vorbi cu ei, si dupa multa vreme se în…
Mai mult

Aniversare

Chiar dacă nu a mai apărut pe secțiune nu putem să nu-i urăm "La mulți ani! "lui Black. Multă sănătate! Drumuri line și rezervorul plin de motorină!
Mai mult

Onomastică

La mulți ani celor ce poartă numele Sf Arhangheli Mihail și Gavriil! Multă sănătate și spor în toate!
Mai mult

Pentru că nu am mai sărbărorit de mult, nu am mai făcut nici un tort din cauză că prea mult dulce îngrașă, m-am gândit totuși să ne mai îndulcim puțin. Deci cine are pisică în dotare să-i trăiască. A mea mai are puțin și va face puiuți.
Mai mult

Pentru început https://prietendevremerea.ro/gura-lumii- … boda/ consider că este bine venită povestioara. Se scriu bloguri, eu mai puțin ca să nu trag secțiunea în jos, mai mult sau mai puțin comentate. Ce nu pricep este de ce cei care citesc au ceva de reproșat celor care sunt aici.. Ce îi oprește să ceară accesul și să ne delecteze cu bloguri elaborate? Pot lua parte și la bârfă fiind …
Mai mult