Blogul saraciei

Traind intr-o tara vai si amar cea mai mare problema pe care cativa dintre noi este orgoliul prostesc.Yep! Poate chiar TU care citesti acest blog poti fi clasat in aceasta categorie.Cum se poate ca un om dintr-o functie de exemplu bancher facandu-si cu bine treaba, serviciul sa fie exmatriculat din functie si pus altcineva mediocru.Da mediocru! Distrugi Castelul Peles pentru Pelisor? O intrebare p…
Mai mult

Intrebare ajutatoare

Cu 1500 lei de buzunar ati putea sa traiti pe luna? Sa ramaneti cu atat pentru cheltuiala proprie pe luna ? Acesti bani dupa ce ati platit absolut toate facturile cheltuielile pentru locuinta sa ramaneti cu acesti bani pentru dvs?
Mai mult

Chirpici in Afganistan

Intotdeauna lumea s-a intrebat de ce in Ro nu sunt autostrazi.Este foarte simplu de raspuns dar cateodata trebuie un mic impuls la un neuron mai lenes sa ne intrebam destul de simplu: De ce? Cateodata raspunsul este instant alterori este cuprins de un moment de panica si absolut tot rezultatul intelectual se infunda fara sa se mai poate deschide cu raspunsul : Nu stiu. Autostrazi oameni buni nu av…
Mai mult
poza membru

Arme de aparare

Tema blogului este care credeti ca este cea mai buna arma de aparare pe strada si nu numai pentru orice persoana? Cursuri de karate centura neagra sau spray cu piper? Credeti ca in ziua de azi trebuie sa avem o *arma* cu noi tot timpul sau traim intr-o tara libera si sigura?
Mai mult

Dragi oameni de pe meleagurile bloage, va mai amintiti de anumite persoane de aici care au disparut in mod voit sau brusc fara motiv? Spre de exemplu care dintre voi a avut prilejul sa il vada activ aici pe Hydra sau Cybele? Exact! Ce mai stiti de ei 2? Apoi de Postasul tipul ala usor grasut care incerca sa scrie glume usor expirate? Si el nu mai este aici.Dar de anais si HighFidelity? Un cuplu ca…
Mai mult

De ce? Pnetru ca poti sa iti belesti capul, ochii sau barbia daca nu esti atent(a).Si pot ramane cicatrici naspa. Tema blogului : Care sunt fazele cele mai naspa din viata voastra cand v-ati lovit diferite parti ale corpului din neatentie?
Mai mult

Farmacia

Un farmacist nu poate niciodata sa recomande un medicament fara reteta unui medic.Un farmacist este un farmacist ,nu un medic,nu are dreptul sa vanda medicamente dupa bunul plac pe fond de marketing.
Mai mult

Dupa un anumit timp este de vina rutina sau iubirea a disparut subit din cauza altei persoane? De ce se intampla cateodata asa ceva? Nu suntem niste persoane fidele relatiei sau? Cealalta persoana este de vina?
Mai mult