Bijuterii

Vreau sa va intreb ce parer aveti despre bijuteriile poleite/placate cu aur/argint? De exemplu am vazut un inel placat cu aur 18 karate la 250 lei.Credeti ca are rost sa dau atat pe unul? Si ce experiente ati avut voi cu bijuterii de genu? La mine cele cu foita de argint s*au inegrit dupa o perioada.
Mai mult

Cont bancar + FERICIRE!!!!

Daca ai avea 10.000.000 euro si ar trebui sa cumparati doar produse / lucruri care incep cu prima litera a numelui tau ( ... numele real !!! ) ,... ce ai cumpara????????????????
Mai mult

Despre ultima suflare

Yep!! Deci am vazut niste bloage prin care niste useri spun ca este ...the last blog.pfffff!!! Mare branza! vreti atentie atunci scrieti un blog de ramas bun prin care apar vreo alti 10 useri care va vor plange de mila ca vai maică nu pleca!!! Pleaca nu te tine nimeni! Hasta la vista, baby!!!
Mai mult

Niste scarbici!

Ticalosii promit cresteri salariale 100% din 01.01.2018 si acum 25%!!! DEMISIA mincinosilor!
Mai mult

Urapidil

Ma gândesc ca sunt babalaci in functii de peste 20-30 de ani care se cred D-zeu.Primari sau directori care ii prinde pensia si ei tot acolo sunt ... Nu ma refer la cei foarte putini care merita ca sunt acolo ci la patura groasa care a prins radacini si se pare ca nimeni nu ii mai poate da jos..
Mai mult

Pizza

Ce pizza comandati Diavolo? Capriciosa etc??? Si de la care restaurant? Si intrebare pentru kaywaykla: De ce are duck-face in poza de la profil?
Mai mult
poza membru

Rezi in Romania

Stiti care este problema rezidentiatului din Romania? Nu iti arata aproape nimeni! Azi a tipat pe mine un specialist in operatie ca nu am strans bine de un tub de dren.Sunt doar in a 5-a luna.Nu pot sa le fac pe toate perfect. Partea trista ca nimeni dintre specialisti sau primari nu iti spune nimic nici macar sa incarci portacul sau sa dai cu iod sau betadina! Trebuie sa furi meserie!
Mai mult

Credeti ca se va destrama UE sau va devenii o uniune mai puternica decat USA in urmatorii 50 de ani?
Mai mult