poza membru

De ce?

De ce iti mai faci abonament pt autobuz cand nici dracu nu iti verifica cartela? Se renteaza sa circuli cu trasnportul public, clandestin? Da sau ba?
Mai mult

Cat credeti ca din produsele care se afla pe rafturile din magazinele noastre sunt de o calitate mai proasta decat cele din vestul europei?Credeti ca un sampaon Palmolive spre exemplu este de aceeasi calitate ca unul din Germania?
Mai mult
poza membru

Flori de primavara

Care sunt floriile de primavara pe care le plantati in gradina dvs si cum va place sa va aranjati gradina dvs ? Care sunt pregatirile dvs de primavara-vara?
Mai mult
poza membru

Regiuni ale Romaniei

O tema subiectiva..... bucovina, transilvania, moldova,crisana,oltenia, muntenia,dobrogea, banat si maramures.Care credeti ca sunt cele mai frumoase regiuni, care ar fi cele mai sarace unde somajul este ridicat si care este regiunea cea mai puternica din punct de vedere financiar?
Mai mult

Vacanta sub 200 euro

Care ar fi locurile sau tarile cu oferte sub 200 euro pentru 4-7 nopti? Unde ati vrea sa va petreceti vara asta?
Mai mult

China

De ce oare toate produsele Made in China sunt de calitate proasta? Ma refer la majoritatea pe ce scrie Made in China sunt lucruri naspa supraevaluate?
Mai mult

Vreau sa va aduc la cunostinta ca salariul meu net este de 1700 lei Atat imi intra lunar din care am dat 1090 pentru chirie si utilitati Va mai intra o bursa de 680 lei undeva pe la finele lunii. Apoi se mai intreaba cativa de ce medicii iau bani-cadouri.Din ce naiba sa mai traiesti? Din banii ramasi scad-cablu+net, abonament autobuz, abonament telefon.
Mai mult

Despre BRD

Deci f**k it! Yeah! Am cerut sa imi dea o hartie cu contul care il am la ei si au zis ca pot doar cu afisarea soldului ceea ce mi se pare de kkt sa vada spitalul cati bani tu personal! M-am rugat de 9 ori iar a 10-a oara le-am facut reclamatie.Dupa 2 zile m-au chemat la sucursala unde directorul si-a cerut scuze fata de mine si mi-a dat hartia ceruta! Nu alegeti BRD deoarece sunt naspa! https://yo…
Mai mult