Regulament
Bloguri

Blogul saraciei

Traind intr-o tara vai si amar cea mai mare problema pe care cativa dintre noi este orgoliul prostesc.Yep! Poate chiar TU care citesti acest blog poti fi clasat in aceasta categorie.Cum se poate ca un om dintr-o functie de exemplu bancher facandu-si cu bine treaba, serviciul sa fie exmatriculat din functie si pus altcineva mediocru.Da mediocru! Distrugi Castelul Peles pentru Pelisor? O intrebare prosteasca dar echivaleaza prin logica prin raspunsul WTF? Nu! Sau il concediezi pe Einstein pentru doamna Dancila de la guvern? Nu cred asta ! Nu mai alungati oamenii de calitate! Asta o spun catre cei de acolo de sus din univers! Vrem calitate nu mediocritate!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza alexducu

alexducu

  • Publicat Acum peste 2 luni
si in 1907 strigau: noi vrem pamint si au primit, in gura... pe viitor la votare ai grija cu cine te dai dar pina la urma tot universul hotaraste.
poza Melancholie

Melancholie

  • Publicat Acum peste 2 luni
Interesant substrat are blogul tau, Ink. Fiind prea subtil mesajul, nu cred ca vei primi raspunsul corect winking
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ink...trăim în lumea lor !!...ei sunt majoritarii !!! ... trebuie să te adaptezi sau să pleci !!! .... pentru ei nimeni nu este de neînlocuit !!! .... dar știi care-i partea frumoasă !??... toate se plătesc pe lumea asta !!! happy