poza membru

Tales from the Crypt

Am abonament la o firma X nu dau nume.Si cand mi s-a instalat pachetul pt TV nu am stiut ca este analogic.Nu ma pricep la chestii de genul.Am ales ce a fost mai ieftin.Nah si faza e ca se vede naspa.Am sunat la firma X si am explicat ce si cum si au venit cu ideea ca imi trebuie abonament digital.Abonamentul actual analogic este pe un an.Iar ei vor prelungire cu inca 2 ani.De ce nu pe 1 an? Pot fa…
Mai mult

Vampiri

De ce se zice ca Vlad Tepes a fost vampir? Credeti ca vampirii sunt reali? Sau cum de s-a ajuns la povestea asta ca Vlad Tepes este Dracula?
Mai mult

Despre rinoceri

Deci pe sectie a fost internat un om cu BPOC, diabet zaharat etc.Multe saracul.I-a zis doctorului in ziua in care urma sa se opereze daca se poate anula interventia deoarece asa simte.Pacientul când a ajuns in sala de operatie nici nu a inceput interventia ca a decedat.Resuscitat 40 minute fara succes. Credeti ca omul simte când moare sau nu?
Mai mult

Vara 2017 vs vara 2015

Ok! Deci pun 2 veri in comparatie! Vara lu 2015 cand eram bine mersi in DE si castigam cateva mii de euro pe luna si cea de acum cand castig 1700 lei.Luna asta am luat 1600 lei deoarece nu stiu ce bla bla.KAKA! DAAAAAAAAAAAAAAAA! Ce kk de salariu este asta? Ok multi vor sarii de la distanta si vor zice ca ma plang de salariu si nu ar trebui sa muncesc pentru bani! Ba da babalacilor o fac pentru ba…
Mai mult

Cea care m-a terminat ieri pe mine a fost Ciuc! Nu prea am experienta
Mai mult

Eu recunosc ca am incercat o bere in seara asta si deja sunt cam KO WTF ce slabanoaga pot fi de m-a terminat o bere.
Mai mult
poza membru
Ok deci daca ati vrea sa va despartiti de relatia actuala (in caz ca aveti una) cum ati proceda? De dat un picior in fund asta nu este ceva deloc fair-play sau moral.I-ati spune ceva de genul: Imi pare rau dar drumurile noastre se rup incepand de azi?
Mai mult
poza membru

Cine are dreptate?

Ai card de la banca X si incerci sa retragi de la un ATM de la banca Y niste bani(ATM-ul era mai aproape) Te lasa fara 800 lei cat vroiai sa scoti.Banii nu ii mai recuperezi.Banca X strange din umeri ca nu te poate ajuta.Banca Y zice ca are hartii doveditoare ca ai retras banii de ei.Iti ramane doar sa depui plangere penala impotriva ATM-ului si a bancii Y.Ce ati face voi?
Mai mult