Review Fear,Inc. 2016

Deci nu vreau sa scriu mult despre acest review decat ca fanii filmelor horror ii sfatuiesc sa se uite la filmul Fear,Inc .Deci filmul mi-a placut mult! E super cool! https://youtube.com/watch?v=nlP-5OXEz5M
Mai mult

medic vs medic

Vreau sa va intreb ceva asa cum vedeti lucrurile din afara.Nu scrieti argumente sau sa intrebati porcarii vreau sa raspundeti strict la intrebare:Intre un medic specialist generalist(internist,chirurg etc) si un stomatolog pe care il vedeti ca castiga mai bine?
Mai mult

Happy Halloween!

Cine este din Cluj poate mergem la un party de Halloween! Cine vrea poate posta aici cu ce se imbraca de Halloween! Si daca iubiti Halloween!!!
Mai mult

Jeremy Clarkson

Dupa cum stiti,Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", a fost concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV.Fiind o mare fana a lumii auto cred ca este ceva natura sabotaj scoaterea lu Claks din scena TOP GEAR. BBC a decis, pe 25 martie, să nu reînnoiască contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC, potrivit unui anunţ făcut la momentul respectiv de Tony Hal…
Mai mult

Ce aveti naspa la voi?

Un blog in care trebuie scrieti care parte a corpului vostru o detestati cel mai multi?
Mai mult

Kissing Day

Care este sarutul preferat cu persoana iubita? Cat de mult va place sa sarutati? Cu cine v-ati sarutat cel mai bine sa zic asa in viata voastra?
Mai mult
poza membru

6 persoane la Loto

O idee nu stiu cat o sa mearga dar nah Ati vrea sa strangem niste bani noi, adica cine vrea pentru un bilet la Loto 6/49? Poate castigam la Loto Mergem impreuna sau doar cineva dintre noi si il pune sambata la o agentie Loto Si castigul l-am impartii Fiecare persoana alege un numar.
Mai mult

Jackpot

Ok am facut un experiment.Una bucata baterie telefon Karbonn S6. Am luat cutitul ca apoi sa hăcuiesc bateria . REZULTAT:Flacara iar bateria a ars. Asa ca invatatura de minte pt cine nu crede ca telefonul, bateria, poate devenii o arma fatala.
Mai mult