Regulament
Bloguri

Jeremy Clarkson

Dupa cum stiti,Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", a fost concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV.Fiind o mare fana a lumii auto cred ca este ceva natura sabotaj scoaterea lu Claks din scena TOP GEAR.
BBC a decis, pe 25 martie, să nu reînnoiască contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC, potrivit unui anunţ făcut la momentul respectiv de Tony Hall, directorul general al corporaţiei britanice de media. Tony Hall a spus că nu a luat cu uşurinţă această decizie, precizând însă că "a fost depăşită o limită" şi acest lucru nu poate fi "trecut cu vederea"
Anul trecut, Jeremy Clarkson a primit un avertisment final din partea BBC, după ce a fost acuzat că a folosit o expresie rasistă în timp ce filma un episod din emisiunea "Top Gear". Acel incident a fost cel mai recent dintr-o serie mai lungă de momente controversate - intens comentate şi criticate - în care a fost implicat starul britanic.

Credeti ca Jeremy Clarkson a fost sabotat prin concedierea sa sau a meritat-o?

https://youtube.com/watch?v=Wrs63XuTPWU
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vai oare Ame a comentat la mine pe blog?laughing
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
O emisiune cu o asa audienta, cu vechime si faima, nu ar trebui sa se strice. Ar fi trebuit , de dragul milioanelor de fani din intreaga lume, sa fie lasat in emisiune in continuare. Incidente de genul
Acesta sunt frecvente in mass media. Si nu a crapat nimeni. Englezoii astia sunt prea idioti uneori.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Are emisiune pe Discovery. Sau avea, am observat recent ca nu mai prezinta el.