Truty vs Galaxia

Truty nu are decat interesul sa rupa cu dintii orice inclusiv ticalosii de hoti care ar avea curajul sa puna piciorul pe podeaua casei.Truty are colti de otel asa ca aviz muciilor care fac pe smecherasii sau talharii.Truty pe nări arunca flacari si rupe orice inclusiv metalul din care este fabricata nava Star trek! https://youtube.com/watch?v=MpcyYlNsfqk
Mai mult
poza membru
Ia sa va vad daca stiti care este primul telefon care s-a produs mass-market din lume cu touchscreen. De ce intreb deoarece eu l-am primit cadou nou.Asta in urma cu multi ani cand unii dintre voi poate visati sa aveti un celular.
Mai mult

1.Drmul pana pe transalpina nu este corect marcat. 2.Nus WC-uri publice 3.Nus benzinarii 4.Soseaua are portiuni naspa 5.Nus telefoane pentru urgente asa cum sunt in DE la cativa km pe marginea autostrazii. 6.Soseaua pe anumite portiuni e prea ingusta.
Mai mult

Padurea trebuie respectata!

Din pacate in Romania nu se mai respecta padurea si in general natura.Se fac defrisari masive.Padurea este un loc magic unde ne putem bucura de aer curat si proaspat plus ca miscarea in natura ne face bine noua atat fizic cat si mental.
Mai mult
poza membru

Mickey Mouse si Donald

Care sunt desenele animate voastre preferate in copilarie si daca credeti ca desenele actuale sunt mai frumoase sau mai urate decat vestitele desene cu Mickey Mouse/Donald/Tom&Jerry/etc??
Mai mult

De ce?

De ce cei de la drumuri sunt asa de sado-maso de incep lucrarile , reparatii asfaltului cand afara ploua si vremea e rece si naspa? Imi vine greata cand asfaltul e raschetat si ma trezesc cu janta indoita din cauza ca nici macar nu este marcat unde se lucreaza. https://youtube.com/watch?v=PAzH-YAlFYc
Mai mult

De ce: 1.Pentru ca e cool 2.Nu e pămpălău 3.Spune lucrurilor pe nume 4.Nu ii plac mexicanii deci clar ca nici araboii 5.E bine ca e alb si nu mulatru afrikan ca Obama 6.Sotia lui arata bine 7.Ar fi ca sarea si piperul pe plan mondial 8.E un om de afacere prosper 9.Cu toate ca are o varsta nu poate fi bagat in categoria babalaci
Mai mult

Balonul vietii

Dragostea sau viata este ca un balon.Se umfla, se desumfla.Si apoi moare.Din pacate cand simtim ca dragostea fata de persoana iubita moare , simtim cum in acelasi timp ceva se stinge in noi.Acea flacare care o data era de neoprit.Iar acum moare....incet se stinge..
Mai mult