poza cimbrutarhon

cimbrutarhon

Varsta:
64 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Hunedoara,
Romania 
Bărbat cu profesie tehnică si stabil financiar, cumpătat, respectuos, modest, cu curiozitate intelectuală caută o femeie optimistă, prietenoasă, calmă, cu conceptii echilibrate.
Lucrez pentru serviciu acasă de la distanță cu program relativ flexibil. Aș putea lua concediu oricând dar în anumite condiții.
Doresc să călătoresc în România și străinătate cu cineva căruia îi place să exploreze locuri pitorești, istorice, cultura locală, cu efort fizic moderat și în siguranță.
Cred că în călătorie oamenii își pot cunoaște reciproc mai bine personalitatea și temperamentul. Sperăm că afecțiunea se dezvoltă în timp în mod natural pe fond de simpatie și încredere.
Succesul unui cuplu este ca partenerii să se poarte cu bunătate fiecare cu celălalt și să caute soluții la necesitățile familiei. Hai să discutăm împreună un proiect de organizare al unui viitor comun.
poza Costel58

Costel58

Varsta:
72 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Thn,
Suedia 
Buna ziua.
Sunt stabilit in Suedia din 1986 in prezent sunt cetatean suedez.
Divortat, ambii copii sunt la casa lor. Am 3 nepotele. Nu consum alcohol,nefumator, fara vicii, bun gospodar/familist e.t.c. Imi plac excursiile in tara si in afarã, distractiile cu prietenii de familie sau in familie, plimbarile in aer liber, cu barca pe mare,la plaja,la pescuit e.t.c.
Doresc o partenera de varsta apropiata, cu simtul umorului, alaturi de care sa petrecem in mod armonios, timpul ramas din aceasta viata.
Pandemia si distanta nu ma deranjeaza.
Cred ca, mai exista pe acest site si doamne cu bune intentii care-si doresc un partener de viata .
Costel.
poza costeliancu15

costeliancu15

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Am cateva defecte,in rest sunt perfect ! Toata lumea cauta relatii serioase,eu m-am razgandit, caut relatii neserioase . Imi plac savarinele ! Aici barbatii au impresia ca au de unde alege ,iar femeile au impresia ca sunt curtate !
poza dxnbv

dxnbv

Varsta:
63 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Singur acasa / inima rece -> Caut partenera compatibila pt. "dezghet" si relatie stabila -> pe termen lung happy
PS: falsitate, minciuni / poze mai mult sau mai putin "adevarate", taceri incapatanate, "spun mai tarziu" inclusiv lipsa unui minim dialog === distrug xce bune intentii
poza shiva55

shiva55

Varsta:
69 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Barbat 185/90 ,saten grizonat,ochii albastri, cu o stare materiala buna, caut o femeie pentru o relatie frumoasa de lunga durata poate chiar mai mult. Doresc o femeie sincera afectuasa cu care sa imart si bune si rele ,sa fim un sprijin unul pentru celalalt.