poza niceboy

niceboy

Varsta:
54 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
“Iubirea e făcută pentru cei umili, căci cei mândri nu pot iubi niciodată. Iubirea adevărată nu moare niciodată în sufletul omului, ba îl însoţeşte şi dincolo, până-n sânul nemărginirii... dar iubirea nu poate prinde rădăcină în inima mânjită de ură.” Pe drept cuvant s-a spus despre ea” Fericirea este un lucru minunat: cu cât o dai mai mult, cu atât mai mult îţi rămâne.” Corecteaza un intelept si va deveni mai intelept, si iti va fi multumitor pentru acest lucru. Accept provocarea de a ma contrazice, iar daca ai si argumente nu voi putea decat sa fiu recunoscator.
Ce cauta oamenii cu adevarat, si cum percepe fiecare din ei fericirea?
Un lucru greu de inteles prin prisma alegerilor neinspirate, a comportamentului absurd si a nesinceritatii de care dau dovada cei mai multi.
Omul poarta cu sine imaginea perceptiei personale, care in mare parte este una pozitiva, exagerata pe alocuri si in care se regaseste o permanenta ingaduinta.
Mai exista imaginea celor din jur, partial relevanta, dar totusi de luat in calcul la o prima evaluare. Dar aceasta perceptie e atat de schimbatoare in functie de interese, incat e periculos sa o acceptam ca definitorie privind dintr-o perspectiva exterioara.
Mai exista imaginea reala, corecta, si cea mai de folos pentru a veni in sprijinul unor transformari constructive care sa ajute la adevaratul caracter, definitoriu pentru persoana in cauza. Este imaginea perfecta a persoanei in cauza, fara pic de distorsiune si care transcede de perceptia obisnuita si se defineste ca un tot unitar pregatit , sau nu, pentru o viata reala.
Iar aceasta imagine corecta este cea proiectata de Dumnezeu in noi pentru a ne constientiza asupra realitatii obiective. Daca exista mari discrepante intre cea perceputa de noi si cea a realitatii lui Dumnezeu, cu siguranta vietile noastre sunt lipsite de sens, de implinire, iar intr-un cuvant, sunt pe calea cea rea.
Experienta vietii mi-a aratat ca vanitatea nu tine neaparat de pozitia sociala,cat de perceptia nerealista a omului fata de lumea inconjuratoare. E jenant si de-a dreptul dezgustator sa vezi prostia cum se inalta si vrea sa fie pusa pe un piedestal cu pretentii de drepturi depline, incercand mani****rea in stilul ei caracteristic. M-am obisnuit ca cel cu care astazi ai impartit painea, si ti-a adus elogii, sa fie acelasi care maine , fara nici un motiv sa iti aduca injurii , sau se te injunghie miseleste pe la spate. Fiecare din noi percepem mai intai realitatea in functie de ceea ce purtam in sufletele nostre. Daca purtam gunoi, vom improsca cu gunoi si vom vedea raul peste tot. Dar bunatatea din suflet se reflecta in primul rand in atitudinea fata de cei din jur, incepand cu cei fata de care nu avem nici cel mai mic interes.
Ce folos sa fie in laude nemeritate, si minciuni sfruntate, care pe termen lung nu vor duce decat la acelasi rezultat. In ultima vreme oamenii intineresc pe site, intre 2-10 ani in mod obisnuit, iar femeile devin tot mai blonde, deschis sau inchis, dupa preferinte.
Profilele care aparent par cele mai serioase, in mare parte descoperi aceleasi clasice povesti bine ticluite, aceleasi caractere lipsite de seriozitate si care poarta in spate interese ascunse.
Un om bun nu poate si nu va fi niciodata rau, indiferent de circumstante, iar un om educat nu se va comporta niciodata mojiceste indiferent de situatie sau persoana.
Dar dupa cum spune o vorba veche romaneasca, despre pomul laudat, se aplica si in cazul celor cu laude exagerate.
Ce folos oare sa aiba omul cand se minte mai intai pe el cu buna stiinta, iar mai apoi incearca sa faca acest lucru si cu semenii lui?
Oamenii imbatranesc pe site, isi varsa fustrarile, dar mint de ingheata apele, iar comportamentul cu semenii lor este in mare parte neadecvat.
Perfectiunea nu este data sa fie a oamenilor, iar a gresi este cat se poate de omeneste, dar a persista este pe atat mai prostesc si nechibzuit. Faptul ca oamenii se plang de nefericire, este doar o consecinta logica a faptelor personale si alegerilor gresite.
In dragoste nu exista orgolii, iar intaietatea vine prin dorinta interioara si sincera a fiecarui partener de a se stradui pe cat posibil sa-i daruiasca cat de mult posibil celui pe care l-a ales. Iar ceea ce ai de daruit sunt dragoste neprefacuta, sinceritate, bunatate, indelunga rabdare.
Din pacate cei mai multi cauta relatii, adica un fraier, sau o fraiera de pe urma caruia sa se implineasca el personal. Acesti oameni sunt niste vampiri care nu vor fi capabili de nimic decat de a aduce un gust amar celui cu care intra in contact. Pacat ca unii inteleg relatia ca un mijloc de capatuire, sau vad intr-un posibil partener un fraier disponibil dupa propria lui placere.
Adevarata relatie incepe cu sinceritate totala, incredere, respect, si poate continua in functie de afinitatile reale intre doua persoane.
Cel mai trist cand bunatatea si rabdarea aratata fata de un om este perceputa ca naivitate sau prostie celui caruia i-ai oferit sansa sa te cunoasca dand sansa unei relatii reale.
Sunt lucruri care nu pot fi si nu vor putea fi cumparate niciodata cu bani.
Sanatatea este primul dintre ele si reprezinta un aspect important.
Dar dragostea reala nu poate fi niciodata cumparata, iar ceea ce poate fi cumparat nu se poate numi iubire.
Daca dragostea unei femei poate fi cumparata cu bani, atunci nu au existat decat interese la mijloc.Trist este lipsa de seriozitate , maturitate, si a dorintei reale pentru a crea ceva frumos in viata.
Poti avea toate bogatiile, dar daca nu esti capabil sa daruiesti dragoste, bunatate si a le oferi din plin cu iubire, esti cu adevarat o persoana neimplinita .
Din pacate cele mai mari handicapuri ale fiintei omenesti sunt cele legate de suflet, cand omul nu e capabil de a darui nimic bun, dar e priceput la a improsca cu venin.
O vorba veche spune ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune, dar adevaratul caracter se arata in fapte.
Iubeste, iarta, daruieste, iar asta e inceputul unei vieti reale.
Faptul ca poti minti pe un site referitor la varsta, la adevaratul caracter, la intentii, nu te ajuta cu nimic pe termen lung, ci e doar un drum sigur spre nefericire.
Femeile declara ani mai putini, isi pun poze care nu corespund cu realitatea actuala, sau modificate, in speranta ca vor putea amagi pe careva. Un om matur este dezgustat si are doar un sentiment de mila vizavi de aceste trucuri ieftine. Sunt femei care nu isi pot accepta imaginea actuala si posteaza poze de cel putin zece ani in urma in speranta ca vor deveni mai atractive.
O femeie care se declara singura frumoasa,in romaneste sau in alte limbi, este lipsita de modestie.
A spune ca iubesti adevarul, dar traiesti o viata iluzorie, inconjurandu-te de ligusitori , nu e demn de lauda, ci de mila.
Adevaratul caracter se vede in orice situatie si cu oricine. Iar limba e data nu pentru a osandi, sau a ameninta, ci pentru a folosi cuvinte intelepte care pot fi apreciate de Creator.
Un lucru e sigur, ca cei care umbla in minciuna si umbla cu ascunzisuri nu vor avea parte de bine.
Cei care iubesc dreptatea, sunt drepti, dar totodata si blanzi, sunt singurii care pot spera la mila si bunatatea lui Dumnezeu.
O adevarata relatie este binecuvantata si nu poate fi distrusa de nimeni si nimic.Dar pentru cei care sub diferite masti cauta implinirea eului, vor gusta din plin suferinta.
Este cu atat mai absurd sa pretinzi ca iti doresti o relatie reala, sincera, cand ca si persoana adulta, matura, umbli cu minciuni si esti complet nesincer cu persoana cu care intri in contact pentru o eventuala relatie de viitor.
Trebuie sa-ti asumi riscul de a fi sincer in totalitate, iar sentimentele reale , daca ele exista, nu trebuie acoperite, ci marturisite cu naivitatea copilului mic.
Este un risc, dar intr-o zi riscand poti deveni si fericit.
Accept orice provocare matura, cu intentii serioase si care reprezinta un folos real pentru suflet. Pentru cei cu masti, cu munti de orgolii si nesinceritate, si plini de mania grandorii, nu este de folos pentru psihicul lor labil sa intre in contact cu o persoana ca mine.
Nu apreciez vulgaritatea, propunerile obscene, deviante si frivole.
Daca constiinta ta iti spune ca poti discuta sincer si deschis, ai garantia ca vei fi tratat corespunzator.Nu agreez pe cei care se ascund sub profile false si cu intentii ascunse.
Apreciaza timpul daca esti o persoana matura si stii ce iti doresti de la viata. O relatie reala nu incepe prin potrivirea la pat, cum pretind cei multi, ci prin afinitatea emotionala, o atractie reala, care poate uni doi parteneri plini de defecte intr-o unitate si comuniune perfecta.
Nu iti pierde o clipa cu persoana de fata, daca exista un minim de fatarnicie si meschinarie.
Nu iubesc perfectiunea, ci iubesc sinceritatea si profunzimea , acolo unde ea exista.
Pentru perfectiune exista doar Unul, adica Dumnezeu.
Dragostea poate avea diferite manifestari si poate fi perceputa in diverse nuante.
Oare cine iubea mai mult pe Ligia, Vinicius sau Ursus?
Oare si-a pierdut Faust intelepciunea devenind tanar, sau dragostea e cea care a declansat furtuna interioara, aducand cu sine greutatea si responsabilitatea unor decizii?
Un om cand nu te poate percepe are mai multe optiuni de jignire, iar mai intai incepe in a te declara prost, iar cand furia si absurditatea din el va incepe sa creasca e posibil sa te declare nebun.
Frumusetea unei relatii nu este data de perfectiune, ci de intensitatea reala a emotiilor si sentimentelor, si putin prin faptul ca nebunia mea e compatibila cu a ta.
Iar la barbati se admite, si este necesar un pic de nebunie, dupa spusele lui Zorba.
Un barbat singur nu cauta relatie, contrar perceptiei majoritare feminine. Dar nici nu vrea sa fie sponsor asa cum am primit apropouri in trecut. Daca vrei un partener real de viata, ai in vedere nu rezolvarea problemelor materiale, ci faptul ca iti doresti sa rezonezi sufleteste cu un om, care sa-ti fie partener de viata, confident si cel mai bun prieten.
Sunt un om care apreciaza adevaratele provocari, care pot aduce ceva benefic de ambele parti.
Citind o parte din profile as accepta faptul ca exista femei mature, serioase, doritoare de ceva real.
Doar o femeie matura poate vedea cu ochii mintii un partener, trecand de vederea obisnuita care observa un chip cu muschi, fese, burta si alte acesorii specific masculine.
Sigur ca am preocupari normale, fiind un cinefil si audiofil putin mai inrait, cu inclinatii spre meditare, preocupat atat de trup cat si de suflet, dar care crede totusi ca o persoana poate fi implinita in totalitate alaturi de cel care sa-i fie partener de viata.
Oare nu asa sta scris?
Undeva, dincolo de curcubeu
Exista un loc special
Un loc unde visele prind viata,
E locul unde poti fi fericit.

Spun cei care l-au vazut aievea
Ca nu gasesti un strop de ura,
Acolo nu e dorinta pentru minciuni
Iar soarele-ti incalzeste inima.

Nu exista dorinta de a fi orgolios
Caci primul vrei sa fii in dragoste
Si iti doresti sa poti darui
Intotdeauna iubire.

Nu poti sa spui ca-i loc pentru naivi,
Chiar daca iubirea e pura,
Caci oamenii nu pot trai din amintiri
Nici cand le pare ca-i viata mai dura.

E greu sa alegi uneori,
Cand lupta e mare cu sine,
Sa faci doar ce-ti place, ca unul de-ai fi
Sau vezi nevoia si celui de langa tine.

E-o lupta apriga cu eul din noi
O lupta ce nu sfarseste niciodata,
Dar de vrei bine, si nu doar uneori
Alege corect pentru tine.

Ce-i drept e simplu de ales,
Cand pacea te va insoti intotdeauna
Si daruind, vei dobandi mai mult
Si dragostea va creste in tine.

E simplu s-ar zice de inteles,
Dar poti judeca in destine
Ce simplu-i sa fii dupa curcubeu,
Sa faci o lume doar pentru tine.

Cand vezi frumusetea in cel ce-l iubesti
Si stii ca-i al tau pentru tine,
Intotdeauna cu drag vei darui
Si va veni inzecit la tine.

De poti azi vedea curcubeul
Si unde e drum pentru tine,
Vei sti sa decizi pentru viata ta
Ca in toate sa fie spre bine.