poza mirelvali

mirelvali

Varsta:
53 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Targoviste,
Romania 
sant o persoana care nu suporta minciuna,ma caracterizeaza sinceritatea,onestitatea,tocmai de aceea caut o relatie serioasa bazata pe sinceritate si respect reciproc.
poza Xperience

Xperience

Varsta:
39 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
Am 36 de ani, 1.86 inaltime, 90 kg, facultate, statura atletica, sanatos, decurcaret, intelept, nu beau, nu fumez, serviciul imi face placere, calatorit prin 25 de tari de pe 3 continente, stat de vorba cu 12000 de oameni in 10 ani, pur si simplu am adunat o bogata experienta de viata care imi permite sa gasesc solutii la aproape Orice greutate a vietii.
Sunt un pui de om care isi doreste o iubita sau familie!

Caut o persoana feminina 26-38 ani, (de preferat din Cluj-Napoca sau imprejurimi), fara obligatii, cu facultate, cu putina trezire spirituala (sau cel putin curiozitate), sanatoasa, inteleapta, iubitoare de copii, o persoana echilibrata, in vederea casatoriei. Ar fi minunat daca … Metoda Silva, Astrologie, InfoEnergetica, Chi Kung sau Phrana Nadi ti-ar spune ceva. Persoanele interesate sunt invitate sa ... dea un semn de viata in privat. Multumesc pt atentie ! O zi minunata mai departe happy

fb Bogdan Florin BizarNet