poza Ale_Carolina

Ale_Carolina

Varsta:
34 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Complexa, uneori complicata, fire artistica, dar si logica. Vreau sa port conversatii inteligente si atractive, cu persoane pe masura. Mesaj si voi raspunde happy
poza AmeliaR

AmeliaR

Varsta:
50 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Calarasi,
Romania 
buna ma numesc rodica si imi doresc sa cunosc un barbat din oras cu mine .
femeie fara poza

ForEva

Varsta:
48 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Atipica, vie, uneori rea, alteori pretentioasa si foarte rar fara chef, doresc sa intalnesc barbat care sa-mi starneasca mintea si sa-mi chinuie dorintele.
Contacteaza-ma daca ai ceva de spus, daca esti prieten cu cuvintele tale si crezi ca poti face o femeie sa se simta dorita.
Nu-mi scrie sa ma intrebi daca deranjezi, deja ai facut-o !
Scutiti-ma, voi toti cei ce va credeti comoara din lacul de argint si vreti sa fiti descoperiti, si mai ales cei ce vreti sa spuneti mai tarziu lucruri despre voi. Deja e tarziu.
poza i0ana

i0ana

Varsta:
43 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt o fire incapatanata,retrasa,atenta,exig enta,iubesc animalele,urasc minciuna si prostia! Am calitati si defecte (mai mult defecte,haha) ca oricare alt om..Cel mai mare defect al meu? de cele mai multe ori,nu ma pot abtine sa spun ce gandesc si asta este o problema,se pare^^
Da, sunt acidă, directă si nu îmi voi pierde timpul cu analfabeții, inculții, misoginii, frustrații si prost crescutii! :-)
Ce caut? Respect,sinceritate,prietenie,dr agoste,comunicare,bun simt. Varsta 27-32
Daca nu iti raspund la mesaj inseamna ca nu mi-ai trezit interesul in vreun fel,fara suparare ^^ (PS Nu raspund celor fara poze!)