poza Misu7

Misu7

Varsta:
55 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Sibiu,
Romania 
Intelectual cu studii universitare si master, realizat profesional și material, agreabil, cu simțul umorului, amabil și empatic, care crește singur o fată deosebită, nu fumez si nu consum alcool. Îmi încerc norocul de-a găsi o domnișoară / doamna simpatică, atrăgătoare, suplă, careia sa ii ofer afecțiune, înțelegere, stabilitate emoțională, socială, locativă, financiară, care vrea să se simtă apreciată, sprijinită în demersurile profesionale și nu numai... Nu e nicio problemă dacă aveți copii sau nu vă doriți, nu ar fi o problemă vis-a-vis de serviciu, conteaza ceea ce vă doriți ca să vă pot fi alături.
poza Octav1982

Octav1982

Varsta:
41 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Oricâtă pasiune ar exista între un bărbat şi o femeie, judecata îşi situează la un moment dat partenerul numai pe verticală. Acest moment nu poate fi evitat. Nici pasiunea cea mai mare nu absolvă pe nimeni de această poziţie esenţial umană. Ceea ce îţi rămâne dintr-un om e ceea ce-l abstrage din animalitate: GANDIREA LUI, CUVINTELE, GESTURILE. Orizontalitatea erotică este cel mai perisabil element al unei legături. Ai să vezi, într-o zi, că numai spiritualitatea rămâne dintr-o iubire." Ileana Vulpescu - Arta conversaţiei
poza PrincipalDor

PrincipalDor

Varsta:
57 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
Se spune ca fericirea nu se atinge niciodata....dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata !
poza roger1966

roger1966

Varsta:
57 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
'' I don't wanna steal your freedom, I don't wanna change your mind, I don't have to make you love me, I just wanna take your time ''
poza sandu_1

sandu_1

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Empatic in primul rand, tandru, sunt unde trebuie si alaturi tot timpul, pentru ca asta presupune o relatie, sa fii alaturi de partener prin orice mijloace. Chiar daca uneori nu esti acolo fizic, poti sa fii langa cu sufletul. Pun mare pret pe comunicarea sincera, doar asa putem trece peste orice. Hai sa fim o echipa!
poza Stefyf

Stefyf

Varsta:
42 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
Om bun. Restul vei afla tu pe parcurs. Și ca să fie minim 15 cuvinte, vă salut cu drag! happy
poza vasion

vasion

Varsta:
67 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
NUMAI PENTRU O RELATIE SERIOASA DE LUNGA DURATA !!
A merge cu un prieten prin intuneric este mult mai bine decit a merge singur prin lumina.(Helen Keller)

PS:
Alegerea partenerului este data de diverse si multiple componente, legate de trecut si prezent, care intra in joc:
personalitatea, istoricul familial, experientele precedente si altele.
A devenit uzual sa afirmam ca extremele se atrag; la inceputul unei relatii cu siguranta asa este, dar cu timpul lucrurile se pot schimba.

Diferentele de personalitate, pe termen lung pot deveni detonatorul unei ireversibile crize de cuplu.

Dupa cativa ani de iubire, o diferenta excesiva de caracter, educatie si stil de viata poate intr-adevar sa se dovedeasca incompatibila cu seninatatea zilnica si un proiect de viata pe termen lung. Mai ales atunci cand "iluziile de iubire", foarte puternice si normale intr-o situatie de dragoste care abia se naste, incetul cu incetul incep sa se atenueze dezvaluind adevarata fata a partenerului de cuplu.

"Cand discutati nu permiteti ca inimile voastre sa se indeparteze, nu spuneti cuvinte care le pot distanta mai mult, pentru ca va veni o zi cand distanta va fi atat de mare incat nu vor mai gasi drumul de intoarcere." (Mahatma Gandhi)