femeie fara poza

Amor_vincit_omnia

Varsta:
56 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Doresc să cunosc un Om,un Om în adevăratul sens al cuvântului(cu Respect, Bunătate,Sinceritate și Credință în Dumnezeu!).
Doresc o relație sufletească,o relație "de la suflet la suflet și pentru suflet",o relație bazată pe iubire sufletească, încredere,empatie,loialitate!
Îmi
doresc un Om cu suflet frumos, lângă care să-mi găsesc pacea interioară, liniștea sufletească,echilibrul și armonia!
Nu umblu după niște standarde fixe,dar obligatoriu să fim pe aceeași lungime de undă, să ne potrivim dpdv sufletesc,mental, spiritual!
Frumusețea unui om nu zace în chipul lui sau în forma trupului. Ea este ascunsă adânc în suflet și este dezvăluită celui pe care doar sufletul îl alege.Sufletul nu are nevoie de daruri sau lucruri scumpe,sufletul are nevoie de înțelegere și mângâiere ,sufletul are nevoie de cea mai mare bucurie și anume, Iubirea!
Astfel de lucruri( timp,iubire, fidelitate,respect... )trebuie sa vină din inimă, niciodată din obligație!Deci, să iubim cu sufletul, pentru că sufletul știe de ce ai nevoie!
"Atunci când vrei o relație serioasă,nu-i căuta celuilalt defectele, ci calitățile care îl pun în evidență... În plus,a iubi un om înseamnă inclusiv să accepți să îmbătrânești alături de el." (Albert Camus)
"Asta face iubirea: împlinește, completează, adaugă. Dacă ai pe cineva apropiat, îi treci cu vederea și defectele. Dacă iubești pe cineva, îl iubești cu scăderile lui cu tot, cu patimi cu tot, cu răutăți cu tot. Dacă nu-l iubești, nu-l iubești nici cu calitățile lui, nu-l iubești nici cu virtuțile lui. Sigur, fiecare dintre noi avem și virtuți, avem și scăderi, dar iubirea acoperă scăderile și completează acolo unde este de completat și pune în evidență acolo unde este ceva de pus în evidență. Numai că până acolo este departe! Este departe în înțelesul că trebuie să rezolvăm odată patimile, răutățile, scăderile, insuficiențele, să trecem peste toate și atunci vine iubirea, care e fericire." (Părintele Teofil Părăian)
"Iubirea pe toate le înţelege şi se jertfeşte pe sine. Sufletul se împotriveşte tuturor celor ce se fac din constrângere. Iubirea atrage harul lui Dumnezeu." (Sfântul Porfirie Kafsokalivitul)
"În zilele noastre, oamenii aspiră să fie iubiți și de aceea eșuează. Corect este să nu te intereseze dacă alții te iubesc sau nu, ci dacă tu îl iubești pe Hristos și pe oameni. În felul acesta îți va fi plin sufletul." (Sfântul Porfirie Kafsokalivitul)
"Suntem însă o suflare de iubire a lui Dumnezeu. Așa se face că, după trup, suntem un picur de rouă, față de un cosmos fără margini, care însă încape tot în conștiința noatră."(Arsenie Boca)
" Străduiţi-vă să îi iubiţi cu tot sufletul şi necontenit pe cei apropiaţi,cu iubire necondiţionată... și vă veţi convinge de existenţa lui Dumnezeu ca simbol al iubirii neţărmurite şi veţi ajunge să credeţi în nemurirea sufletului dumneavoastră."...(Feodor Dostoievski)
PS:
Dacă nu vă regăsiți,nu mă abordați!
Dacă vreți doar flirt, aventură,socializare(ca să vă "umpleți"timpul sau să vă faceți noi prieteni)sau relații "discrete", rog,treceți la alt profil!
Dacă sunteți căsătorit, într-o relație ,rog,nu deranjați inutil!