poza Acsa

Acsa

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Uite, fara suparare, eu una sunt aici ca sa-mi gasesc perechea. Sigur, ne putem imprieteni, daca nu ne potrivim. E ok. Insa eu una as prefera sa ma concentrez pe telul meu: sa-l gasesc pe acela care sa-mi devina familie si, in mod specific, dintr-o inteligenta dragoste. Sa invatam impreuna cum se intretine asta cu indragostitul.

Nu raman in relatie erotica langa barbatul-prieten, langa barbatul-rubedenie, langa barbatul-tati sau barbatul-fiu, nici langa barbatul-sursa-de-venituri nu am reusit sa raman.

L.E.: hai sa clarific: detest obiectualizarea, nu sunt noua ta jucarie sexuala.

L.E. Daca te afli intr-o relatie de cuplu cu altcineva te rog sa-mi spui clar de la bun inceput. N-o sa te judec, o sa discutam deschis, o sa simti inteles. Dar o sa-ti fie greu-spre-imposibil sa respiri aerul tare din jurul meu si apoi sa fii nevoit sa te scufunzi inapoi in minciuna sufocanta.

L.E. Daca ai mintit in profilul tau sau ai altceva ce ar trebui sa-mi spui - fa-ti un bine si spune-o de la bun inceput. Maaare bine! Enorm! Crede-ma!Te voi intelege. Insa, daca ma minti, reactia mea intuitiva e sa sa merg incet, frustrant de incet.

Acuma, o sa ma uit la profil daca imi scrii ceva. O sa-mi permit sa nu-ti raspund daca stiu ca nu te potrivesti cu mine. E ok sa nu te potrivest cu mine (diferenta prea mare de varsta sau de statura sau daca vrei sa calatoresti iar eu nu sunt genul ...). Te rog sa nu te superi prea tare, sunt vreo 7 miliarde numai specie umana care nu se potrivesc cu mine.

Dragoste. Daca pe moment nu esti gata sa te indragostesti sa sa iubesti, asa, cu tot cu ranile tale, cu tot cu proiectele tale de moment, cu tot ... asta nu e problema mea. Daca esti indragostit de altcineva sau de altceva (supramancatul, sexul ca sport, visatoria on-line in relatii la distanta cu dulci suspine electronice, sau poate esti indragostit de tine insuti), pricep, insa eu nu am ce cauta intre voi.

Cum e cu mine: genul ala mai mult dragalasa decat marea femeie spectaculoasa si, in general, oamenilor le place sa petreaca timpul cu mine. Corpul asta, fiind asa mic, il tin sanatos cu usurinta. Am defecte, dar ofer asistenta tehnica, spun dinainte ce e de facut cu mine in astfel de cazuri. De fire sunt workhoolica, insa lucrez la asta de ceva vreme si sper ca deja da rezultate. Sunt fumatoare si ador asta, asa ca miros a tutun. Nu esti prima mea mare dragoste, insa sper sa fii ultima. Atentie: ma voi concentra pe tine te voi intelege cum nici tu nu te intelegi pe tine insuti, in cele mai negre cotloane ale vietii tale si nu te voi judeca Dar ma inteleg si pe mine: nu pot participa la orice, asa ca nu o sa o fac. "Nu" ramane "nu".

CE-MI PLACE: Domnii barbieriti (BAR-BIE-RITI). Domnii relativ subtiri, asa ... Delicatetea. Iubirea. Itimitatea. O mai zic odata: intimitatea. Tandretea. Greseala admisa. Hazul. Hazul. Hazul. Inteligenta. Mesteritul. Pisicile. Filme pentru copii si bunici. Provocarea mintii. probleme cu solutii neasteptate. Ingeniozitatea. Prietenia. Compasiunea. Vechiturile - cam 1935. Cutiile albe de plastic. Marmura alba, o da, marmura alba, habar n-am de ce. Casele vechi. Ornamentatiile. Sanatatea. Un mod de viata echilibrat, cate putin din orice, dupa chef. Obsesiv-compulsivitatea. Caldura. Canicula. Scaldatul. Lenea. Harnicia inspirata. Sa ma descopar. Sa descopar pe altul. Scarpinatul in cap. Joaca. Un dram de nebunie. Fumatul. Ora mea de solitudine dimineata tare. Cand NU am dreptate. Cand sunt iertata din toata inima. Ochii frumosi ai iubirii. Tachineria. Buna intelegere. Seductia reciproca. Corpul meu. Fastaceala. Spontaneitatea. Cand primesc explicatii de ce. Prezenta cu tot sufletul. Absenta cu buna invoiala. Metalul. Plasticul. Dantela. Solutiile tehnice. Dansul. Umorul.

CE NU-MI PLACE: Gatitul (eu una nu gatesc - punct si nici nu ma cuceresti gatindu-mi). Domnii care nu se barbieresc. Domnii care au de demonstrat masculinitate. Domnii masivi (eu sunt firfirica, n-am cum sustine fizic ...). Alchoolul. Drogurile. Muntele. Calatoriile si excursiile. Minciuna. Imoralitatea. Religia ca obligatie. Invinovatirea. Lucrurile colorate. Lemnul. Insectele. Boala si moartea. Sexul prost sau fara dragoste. Neiertarea. Neindoilala. Muzica la max. Slinul. Violenta de orice fel, chiar si din entuziasm. Abandonul. Obiectualizarea.

Daca nu-ti raspund, e ok, intuiesc ca in loc de un cuplu nefericit, putem alcatui doua cupluri fercite ficare cu altcineva. Iti doresc noroc din tot sufletul!
femeie fara poza

Amala

Varsta:
45 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sensibila, empatica.Sunt aici pentru socializare si pentru cateva zambete.Nu te deranja sa minti.Fii tu!
☺️☺️☺️
poza ma18ry

ma18ry

Varsta:
62 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Bistrita,
Romania 
un om
poza Marinellaa

Marinellaa

Varsta:
56 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Campulung Moldovenesc,
Romania 
Viața este frumoasă să fie trăită în doi2, am multă dragoste de dăruit, însă vreau să și primesc.
femeie fara poza

Mascha

Varsta:
54 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
M-aș bucura să găsesc aici un bărbat singur și sincer, de vîrstă apropiată cu a mea, care să aibă preocupările lui și atitudine sportivă. Prefer un om cu spirit tînăr, inteligent și cald, care crede, ca și mine, că sîntem la vîrsta deplinei maturități, că ne putem bucura din plin de asta, că putem vorbi aceeași limba și că viața și vîrsta nu ne-au transformat într-atît, încît să nu ne mai putem bucura de lucruri simple...
femeie fara poza

Teodora50

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Alba Iulia,
Romania 
Simpla sincera directa...
In cateva cuvinte este greu sa te descri
Prefer sa fiu descoperita exact asa cum sunt