poza adidelavalcea2017

adidelavalcea2017

Varsta:
39 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Ramnicu Valcea,
Spania 
În căutarea unui suflet frumos. CER SERIOZITATE. Iubesc florile, muntele, gătitul,dansul,poezia și muzica. Dacă și tu ești la fel ca mine,aștept mesajul tău. Ofer seriozitate și vreau seriozitate.
+34642711913
barbat fara poza

ALIN77

Varsta:
46 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,Montreal,
Korea 
Buna tuturor,doresc sa va cunosc cat mai mult si sa fim prieteni foarte dragi,sa -mi fac prieteni,relatie stabila,o eventuala casnicie cu intelegere pura curata.Sper sa avem o colaborare superba.Va astept sa vorbim multe si frumos.Lucrez in domeniul afaceri dezvoltari,investitii,parteneria te in Romania (Serbia,Ungar ia,Kosovo,Bulgaria,Ucraina,Rep Moldova,Turcia,Rusia,Georgia).Su nt ofiter lct BSIJ Antitero Jandarmeria Timis Vest(Mascati).
poza Bagy09

Bagy09

Varsta:
44 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Lisabona,
Portugalia 
Caut doamnă sau domnișoara pentru o relație serioasă. Apreciez sinceritatea, inteligența, seriozitatea.
Sunt un om cu picioarele pe pământ, am realizat tot ce mi-am propus până acum. Restul rămâne sa descoperi tu. Pentru mine,
,,Viața este a primi și a dărui”!
poza MMIKY

MMIKY

Varsta:
50 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Boston,
SUA 
Buna romani dragi haideti sa ne cunoastem.
Caut prietenii noi,deschise,seriozitate,bun simt,civilizatie educata a bunelor maniere,comunicare normala si evident o relatie stabila durabila alaturi cu pasiune frumoasa minunata si plina de bucurii.Va astept daca aveti interese si intentii bune.
poza Nero73

Nero73

Varsta:
51 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Slatina,
Romania 
..... Nu mai avem încredere în nimeni și nimic, mai ales în acest site.... Toate spun "relație serioasa" dar toate sunt pretențioase cerând multe explicații prin mesaje, ceea ce mie nu-mi plac mesajele scrise..... Abuzive binenteles... Telefonic e cel mai ok, în a cunoaște o persoana