Regulament
Bloguri
Mă obsedează un fragment citit cândva. Nu reușesc să îmi amintesc unde am citit despre asta și inteligența artificială, dacă o fi prezentă, nu găsește nimic relevant.

Am citit mai demult despre unul sau mai multe cadavre puse la murat într-o putină imensă. Cred că era un sanatoriu sau ceva asemănător. Aveau o putină foarte mare, se urcau cu scara pe ea, în care murau varză. Cred că dispăruse cineva și a fost găsit într-un final acolo. Sau poate erau mai multe cadavre. Nu mai știu exact. Poate e un roman polițist. Nu reușesc să îmi amintesc mai mult.

Sper că a mai citit cineva și mă luminează ca să pot să trec la următoarea obsesie. Mulțumesc anticipat! Dacă nu e o scriere sau o întâmplare foarte cunoscută, cred că o las baltă până la urmă, dar măcar am încercat să aflu.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blue,
big hug
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vrăji, mulțumesc frumos. Am citit intriga. Seamănă pentru că pornește de la aceeași idee, dar nu este ceea ce îmi amintesc. Nu era comedie. Cred că era ceva mai vechi. Poate de acolo s-a inspirat și autorul acestei povestiri care a fost făcută film.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
On topic: poveste auzită de mine de la unul care a "trăit" evenimentul.
După un chef cu multe fripturi de porc, multă țuică fiartă și vin din belșug, spre dimineață grupul a decis să își revină cu niște șămpănică, pentru cei nevizați fiind vorba de binefăcătoarea varză și zeama ei... Au purces în pivniță, dar putina fiind uriașă, a fost necesară o muncă de grup. Unul a coborât cu capul în jos, ținut de alți doi de picioare. Cel din putină alegea verzele mai mici, le storcea de zeamă și le arunca celor ce așteptau festinul, una câte una. După câteva verze scoase și atacate pe loc, ultima s-a dovedit a fi un șobolan. Ce a urmat, nu a fost decât o încordare inevitabilă a stomacelor ce s-au grăbit să elibereze numaidecât ce intrase în ele, pe aceeași cale...

A mânca este mult mai sănătos decât a renunța la mâncare. Nesănătos este să mănânci mai mult decât este necesar.
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred că este vorba despre filmul An American Pickle, din 2020. Nu e horror.