Regulament
Bloguri

Recenzii

A recomandat cineva un site drăguț și am găsit acolo o idee amuzantă.

Viața pe Pământ e o simulare, iar creatorii acestui joc complex au o pagină unde se pot adăuga recenzii. Se pot recenza diverse funcții, obiecte sau caracteristici ale jocului.

Haideți să încercăm să scriem câte ceva despre și să dăm note. Acordăm steluțe de la minim 1 la maxim 5.

Sunt mai multe obiecte de recenzat acolo. Am ales doar câteva, iar pe unele le-am adăugat eu.

*Ploaia* 4/5. Personajului meu îi place. Se simte relaxată când plouă, dar nu îi dau 5 stele fiindcă uneori nu pot să fac anumite misiuni cu ea pentru că am deblocat din greșeală și "lombosciatica", și "meteodependența". Cine știe cum pot să scap de ele și să deblochez iar "Flexibilitate"?

*Furtuna* 5/5 Știu că nu e cea mai popu.lară funcție fiindcă pe unele hărți îți strică habitatul și trebuie să consumi resurse ca să îl refaci. Mie însă îmi place. La mine pe hartă nu apare des și încă nu am aflat cum faci să o declanșezi. Cred că pe harta mea e ca un fel de "Easter egg".

*Căsătoria* 3/5 Nu îmi place pentru că trebuie să plătesc cu bani reali și nu virtuali ca să o deblochez. Părinții mei nici nu știu că mă joc aici și n-o să-mi dea niciodată bani pentru asta. Vă rog, faceți ca opțiunea asta să poată fi deblocată cu moneda din joc pentru toate personajele. Așa cum am auzit că era în versiunea 1.9.0.0. Vă rog mult!

*Prieteni* tot 3/5. De câte ori o deblochez personajului meu îi crește moralul și execută mai bine misiunile. Dar nu durează întotdeauna. Vă rog frumos să reparați glitchul ăsta la următorul update!

*Înghețata* 5/5 un item perfect! Crește energia cu 200% și moralul cu 300%. Păcat că mai activez din greșeală "tristețe" sau "depresie" și personajul meu nu mai face nimic fără înghețată. Iar pe urmă se mai activează și "supraponderabilitatea". Vă rog mult să băgați un nou item in joc ca să poată să mănânce cât de multă înghețată vrea.

*Alergarea* 3/5 Da, înțeleg că poate înlocui itemul de care am zis, dar foarte greu îmi conving personajul să o facă. Și când o face, îi scade energia la 0 și durează mult până se regenerează.

*Liberul arbitru* 3/5 Asta am auzit că se activează automat și nu se poate dezactiva. E o funcție amuzantă uneori. Mă distrează că se ceartă cu mine, dar nu îmi place că personajul e greu de convins exact când am o misiune importantă de îndeplinit.

Revin când îmi mai vin idei. Între timp, poate are cineva chef să scrie recenzii și să adauge alte "obiecte" pentru recenzat. happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iris laughing
Gică, păi? Aveau și ei pe dino al lor.
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blue,
thumbs up
Dar nu numai îngeri... Dacă nu de noi depinde să alegem pe lângă cine trecem, putem, totuși, decide cu cine vorbim. happy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sweet ... nu cred că ți-ai fi permis , parol !!! .... ciolacu te-ar fi amendat !!!! silly ...
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sweet, dar ce ne făceam cu poluarea? Dacă de vaci zic unii înțelepți că poluează când... flatulează, dar un ierbivor din ăla imens? happy)
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Geagi, uitasem de comedia asta. Nici nu mai știu ce se întâmplă în ea. Îmi amintesc doar că m-a amuzat când a dat "yes to all" adică a aprobat toate dorințele și a ieșit un haos. Dacă nu fac o confuzie. Deci Bruce, de fapt, o iubea pe Grace (grația divină) și din momentul în care și-a dat seama de asta a început să trăiască. Film american. Le rezolvă pe toate. Drăguță comedie și îmi place Morgan Freeman. happy
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vorbeați de dinozauri. Vă dați seama câtă ciorbiță și câtă tocăniță făceam dintr-un dino?
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mă bucur că înțelegi , așa este , exact ca într-o cușcă . Totul , într-un proces nevăzut .

https://youtu.be/5tNiEq4lUOU?feature=sha … hared

Trebuie răbdare , înțelegere și credință . Multă . Realitățile ne depășesc , mult de tot , … de aia e greu de acceptat .

https://youtu.be/b4i31INDztQ?feature=sha … hared

happy

Liberul arbitru , cam înghite țignalul uneori !
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
addi, văd că știi cum se adaugă comentarii. Ai învățat după ce a expirat posibilitatea de a comenta la blogul tău?

Pentru *matrapazlâc* dau 1/5 fiindcă nu îmi place, deși înțeleg că au vrut creatorii să fie cât mai cuprinzător jocul. Și nu înțeleg de unde până unde are dragoste în el, dar fiecare cu opinia lui, evident.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adică oricând aș putea să trec pe lângă un înger și eventual să mai și vorbesc cu el?happy
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Blue,
Varianta 2. Dar termenul "extraterestri" este limitat... happy