Regulament
Bloguri
E abia trecut de miezul nopții și se aud pârâituri, pocnete, trosnete, răpăituri. E a doua oară săptămâna asta și deja mă gândesc dacă să sun la poliție. Până să mă decid, zgomotul se oprește. Mă întreb cât or costa alea două-trei minute de focuri de artificii. Am mai spus despre ele. Are primarul un hotel despre care se zvonesc multe. Nu intru în amănunte, fiindcă nu știu dacă sunt adevărate zvonurile, dar zgomotele sunt reale.

În fine, îmi iau gândul de la zgomote și revin la ce mă preocupă. Cu ochii pe cer, caut stelele. Luna încă nu a răsărit, dar înspre Est se vede un punct destul de strălucitor. Posibil să fie Jupiter, îmi zice Google. Interesant, îmi zic eu, în teorie e planeta care mă influențează. În practică, nu știu...

Azi m-a sunat cineva din trecut. Nu am înțeles ce voia, probabil nici el nu știa ce vrea. Oricum, pe mine nu mă mai interesa de foarte multă vreme.

Cu ocazia asta, însă, mi-am dat seama de un lucru. Toate relațiile mele au fost cu bărbați din zodii zice-se compatibile: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător. Sună frumos povestea: zodiile de foc se înțeleg pentru că își potențează reciproc "focul lăuntric". Sau focul încălzește aerul și-l face să plutească, iar aerul întreține focul și-l face mai puternic. Fantezii.

Acum mă întreb dacă s-a întâmplat așa pentru că a fost ceva predestinat sau pentru că eu am ales, știind dinainte poveștile astea de care v-am zis. Bine, se mai spune că acea compatibilitate ar fi mai complexă, ar ține și de ascendent, de Venus, de Marte. Nu am stat să aprofundez.

Oricum, am ajuns să cred că sunt exact cum le-am denumit: simple povești. Nu mai cred că ar fi ceva scris în stele, dar când nu le văd (pe stele) simt cum mi se declanșează claustrofobia.

Ce spuneți? povestea de iubire e decisă de astre sau nu?

Am ezitări în a publica blogul, fiindcă parcă văd că iar nu apuc să intru 5 zile la rând. Totuși, nu cred să provoace controverse.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mă rog, să existe posibilitatea de a replica În același blog. Că e prea mult spus că dau drept la replică, am scris la repezeală. laughing dar respect dreptul la replică happy
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Elle, eu am zis în sensul că nu știu dacă apuc să dau replică sau drept la replică pentru că se închid comentariile. Pe blogul cu religia am avut grijă să intru pentru că era subiect "sensibil".
poza Geagi

Geagi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Așa este , mă bucur că recunoașteți cu toții , vraji are dreptate că acești surexcitați de care spune ea sunt cam tot
unii și aceeași , ea chiar poate să-i numească , ei e d-ăia vechii , țanțoși pe-aici , care se ocupă constant numa’ de
adulterisme , de chiar e nevoie să dea comenduirea din plin cu deratizarea . Să-i bage și la țohaus . E Ok .
Matri is not an adult site și să le între bine în cap asta . La toți .
laughing
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vraji, ce dulce ai fost! laughing
matrimoniale - membru fara poza

zora

  • Publicat Acum peste 2 luni
Irishappy cand oamenii sunt nevorbiti mai dau si pe langa subiectlaughing
poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum peste 2 luni
Elle,
Fără supărare, da' la matale pe bloguri e mereu lumea surexcitată, așa că e bine să fii în preajmă să stropești cu zeamă de hamei, cu bromură etc.
hee hee
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ehh, nu de tot. Ca pana acu, am tacut. Dar am de adnotat o mica observatie: la un blog de-al meu, evident anterior, postat in cursul diminetii, am spus ca am dat tema de casa si ne mai citim seara, cand ma intorc de la servici (desi nu se intampla, eu pot intra destul de des).
Mi s-a atras atentia, destul de rapid, de la comenduire...public..ca nu putem lasa blogurile de izbeliste, fara moderare, ca, vezi doamne, se poate intampla inceputul Apocalipsei si se va cutremura matrimonialele....
.....iar tu, la sfarsitul textului de mai sus, afirmi ca e posibil sa nu intri 5 zile!!
Si....nici un pâs! Fâs! Deci......shame on you
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună seara! Văd că a fost epuizat subiectul. Vă mulțumesc pentru comentarii, cu sau fără legătură. happy
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai sunt 3 zile de mistocareala de-a lui Mercur.....asa ca, Sweet, iesi la interval, pregateste-te de luna plina....winking