poza Costi199015

Costi199015

Varsta:
39 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Buna ma numesc Costi vreau sa am pe cineva langa mine care să vrea sa întemeieze o familie, sa fie sinceră, corectă și iubitoare. In viata de zi cu zi imi place sa ies la un film, sa ma plimb, sa merg cu persoana iubită la o cină în doi, sa iesim cu prieteni.Eu de felul meu sunt foarte vesel, daca simt ca sunt iubit si persoana iubită este pentru mine.Atunci eu sunt ca frișca pe tort.Ce conteaza pentru mine intr-o relatie e sa fie armonie, sa fim unul pentru altul, sa colaborăm sa comunicăm in ceia ce vrem sa facem.Intr-un cuvânt sa fim o familie unită. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te rog sa ma întrebi.
poza Daniel2030

Daniel2030

Varsta:
39 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Caut femeie care sa se dedice intru totul vietii de famile. Sa iubeasca si sa isi doreasca de la viata aceleasi lucruri ca si mine.
poza Razvan_Viorel82

Razvan_Viorel82

Varsta:
41 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt un om simplu cu un caracter bland .Ma consider responsabil,atent si foarte fidel intr-o relatie.Am un loc de munca stabil cu un salariu decent;locuiesc singur in Bucuresti si imi doresc o relatie serioasa,un viitor frumos alaturi de o femeie fara obligatii din Bucuresti sau orasele apropiate; o femeie simpla,SERIOASA, cu suflet bland,cald si iubitor! Va pup cu drag si abia astept sa ne cunoastem !

" Idealurile care mi-au luminat calea şi mi-au redat din timp în timp curajul de a înfrunta viaţa cu bucurie, au fost: bunătatea, frumuseţea şi adevărul.” – Albert Einstein
poza vali31

vali31

Varsta:
43 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
"Nu-ți fie teamă că înaintezi prea încet. Teme-te dacă te oprești."

"Daca iubesti pe cineva, atunci il iubesti asa cum e si nu cum ai dori tu sa fie" Lev Tolstoi

Open minded ,respectuos, romantic, fidel, pasional, deschis la orice subiect, amuzant, urat, sarac,, etc.