femeie fara poza

Alecsandraaa13

Varsta:
26 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt o fire timida. Daca vrei sa stii ceva despre mine fii curajos si intreba-ma!
poza Best17

Best17

Varsta:
24 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Heey! Sunt o persoana sociabila, amuzanta și modesta.. Imi plac persoanele la fel de sincere și modeste ca și mine!
poza CaleaLacteeGold

CaleaLacteeGold

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Un gram de nisip pe plaja infinita a Universului!
Optimistic and positive at a high level!
poza Solarius

Solarius

Varsta:
37 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
imi doresc sa imi largesc cercul de prieteni.
pasiunile mele sunt: arta, muzica, psihologia umana, astrologia (hai sa nu vorbim despre zodii ca aceasta este astronomie combinata cu psihologia umana), fizica cuantica, civilizatiile vechi, spiritualitatea (nu doresc atei, nici habotnici pupatori de icoane, ci un om care are deschidere .. suntem energie .. si viata este mai mult decat elita ne-a programat sa vedem si sa traim)

si nu am sa ma rog de tine sa ai poza la profil si o sa zic pas la o pers care din cine stie ce motive, nu-si asuma .. as prefera din aceeasi localitate cu mine, pt ca prietenii la distanta am deja multiple happy
si o persoana de sex feminim este bine-venita happy imi doresc cum spuneam sa-mi largesc cercul de prieteni.

am nevoie de o fotografie cu tine pt ca sunt un radar care scaneaza calitatea umana si eventual daca rezonam pe aceeasi frecventa .. nu sunt impresionata de fizic ci daca pers imi transmite un bun feeling, daca am ceva de invatat de la ea ... mi-as dori si putina dharma si nu doar karma, asadar este dreptul meu sa aleg pe cine am in jur fara sa fie ceva personal la adresa cuiva. multumesc pt intelegere.
poza ssbadea121

ssbadea121

Varsta:
29 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Buna1 Ma numesc BADEA LIVIA SMARANDA,am 21 de ani,eu am terminat liceul in anul 2014,cu media de la examenul de bacalaureat de 6,25,iar eu acum sunt eleva la scoala sanitara postliceala ''Carol Davila'' la profilul asistent medical de farmacie,in ultimul an de stiu! Eu pana acum nu am avut nici o relaie serioasa! Eu acum imi doresc langa mne un barbat sincer,tandru,iubitor,respestuos ,sa nu le aiba cu alcoolul,sa nu fie violent,dar mai ales sa nu vorbeasca urat!