femeie fara poza

A_Daniela

Varsta:
30 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Focsani,
Romania 
O fata simpla, sincera și înțelegătoare... doresc o relație serioasa NU AVENTURI! CEI CE CAUTA DOAR AVENTURI SA ÎȘI VADĂ DE TREABA LOR! FACEBOOK: Dana Danutza
poza CaleaLacteeGold

CaleaLacteeGold

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Un gram de nisip pe plaja infinita a Universului!
Optimistic and positive at a high level!
poza MadalinaTa

MadalinaTa

Varsta:
38 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Un Sfat General :

Daca nu va place persoana Mea,treceti mai departe,Nu dati dovada de imbeciliatea specifica masculilor mioritici lasandu-mi mesaje rusinoase si apoi va luati talpasiti ca niste lasi.
Nu sunt perfecta si nici nu intentionez sa fiu ptr ca asa " cere sau place societatii ".Cine are neuronii functionali ii va folosi,cine nu, isi va arata adevarata natura.
Daca ar fi sa ma descriu,as face-o in cuvinte pe intelesul tuturor : onesta,sociabila,cu simtul umorului,uneori distanta si acida,iar alte ori copilaroasa si glumeata .
Detest : minciuna,ipocrizia,falsitatea,im becilitatea si egoismul masculin .Urasc femeile false,egoiste,a caror ipocrizie da nastere invidiei,rautatii si meschinariei lor,urasc femeile a caror frumusete este falsa,plastificata,botoxata .
Insa apreciez femeile independente,puternice si a caror frumusete naturala se trage din caracter si personalitate .
poza ssbadea121

ssbadea121

Varsta:
29 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Buna1 Ma numesc BADEA LIVIA SMARANDA,am 21 de ani,eu am terminat liceul in anul 2014,cu media de la examenul de bacalaureat de 6,25,iar eu acum sunt eleva la scoala sanitara postliceala ''Carol Davila'' la profilul asistent medical de farmacie,in ultimul an de stiu! Eu pana acum nu am avut nici o relaie serioasa! Eu acum imi doresc langa mne un barbat sincer,tandru,iubitor,respestuos ,sa nu le aiba cu alcoolul,sa nu fie violent,dar mai ales sa nu vorbeasca urat!