poza ungurubulan61

ungurubulan61

Varsta:
63 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Brasov,
Romania 
Sunt bărbat în toată firea, am trecut prin foarte multe încercări, am lăsat în urmă casă construită cu eforturi mari și mult suflet, fără
resentimente. Vreau să trăiesc restul zilelor alături de o femeie compatibilă, în deplin respect, înțelegere, devotament. Îmi place omul corect, loial, sinceritatea, iubesc adevărul, munca serioasă, natura și animalele. Aș putea scrie aici încă multe vrute și nevrute, esențial este să cunoști personal și în cât mai multe ipostaze, situații diverse, pe cel interesat de o relație serioasă!
Ce pot scrie cu certitudine, este faptul că doresc lângă mine o persoană pe care să o respect, iubesc și față de care să fiu convins că pot petrece tot restul vieții fără dispute, fără ambiții prostești, doar în ARMONIE!!!
Am convingerea că voi găsi un suflet bun, care să-mi împărtășească sentimentele!
După mai multe luni pe acest site, sunt dezamăgit de abordarea superficială a majorității... De lipsa de comunicare, de neîncredere, neseriozitate!
Convingerea mea, rămâne... poate că nu pe acest site, în acest mod... Pentru o mai bună cunoaștere, sunt dispus să ofer contul meu de Facebook.