poza AdryGabita

AdryGabita

Varsta:
30 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Pot înșira foarte multe cuvinte despre mine dar nu își are rostul. Totul se cunoaste in timp. Dar totusi cateva cuvinte despre mine pentru un început contează. Nu imi plac falsitatile,este plină lumea de ea. Sunt deschisa in orice dialog cu bun simt. Tin prea mult la respect,si cand vorbesc de el,as vrea sa se ia in considerare.
poza Alice77

Alice77

Varsta:
46 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Guildford,
Marea Britanie 
Sunt o fire mereu tanara, creativa, romantica, indrazneata, cu multa rabdare si dorinta de a cunoaste cat mai bine persoana de langa ea. Uneori pot fi incapatanata si ma pot aventura in riscuri prea mari. Pasionata de calatorii in jurul lumii, de arts and crafts, diy, cultura si civilizatie, inot, yoga si bike, jazz, mancare asiatica, vinul rosu,,,si de lucrurile facute spontan. Profesoara in Romania, locuiesc in UK de 5 ani si lucrez in domeniul sanatatii. Iubesc animalele, natura si copiii. In cautarea partenerului, in barbat cu umor, inteligent, atractiv si activ, pt o relatie de incredere si de perspectiva. ROG PROFILURILE FARA POZA/DETALII SA NU MA CONTACTEZE
poza Meri

Meri

Varsta:
31 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Pentru început, mă numesc Carmen
Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să rîd..urasc minciuna si persoanel lase!!!imi doresc foarte tare sa cunosc o persoana sincera si foarte serioasa pentru a ne întemeia o familie frumoasa!!!