Vin rosu

Trimis de:
Sergel
Mesaj:
La mulţi ani cu sănătate şi fericire in 2019 !
Trimis la:
31/12/2018 11:22

Vin rosu

Trimis de:
Sergel
Mesaj:
La final de an va transmit un mesaj care mi-a placut f.mult primit si pe care il retransmit mai departe: "Vă doresc cu toată forța inimii mele să aveți un an nou plin cu bucurii, cu momente fericite care să vă taie respirația, cu râsete în hohote, cu lacrimi de fericire, cu sărutări, cu mângâieri.
Sfârşit de an… un moment bun să punem punct gândurilor care ne întristează, obiceiurilor vechi şi nu foarte folositoare, superstiţiilor, un moment în care să facem o selecţie a ceea ce vrem să luăm cu noi în anul următor şi a ceea ce vrem să lăsăm în cufărul anului ce se încheie, un moment bun să ne rescriem scenariul de viaţă. Este o perioadă în care ne putem uita la noi şi „în noi” cu sinceritate, dar şi cu îngăduinţă pentru experienţele mai puţin plăcute, dar să vedem lucrurile clar, iar discursul nostru interior să fie onest, dar nu critic, îngăduitor, dar nu rupt de realitate. Să găsim o… balanţă, o cale de mijloc.
Experienţele trecute sunt experienţe care ne ajută să creştem, nu greşeli, nu neşanse, doar experiente, fără de care nu am putea să fim ceea ce suntem, nu am fi evoluat emoţional şi spiritual. Este momentul să ne uşurăm şi să ne primenim sufletul pentru noul an, noile planuri, noile vise, pentru că acolo unde este „prea plin” de gânduri, îndoieli, frământări, ura ,nu este loc de vise, speranţe, iubire, viitor.
Să le facem loc deci. Să punem ce este vechi în cufărul anului trecut şi să luăm cu noi experienţa de viaţă dobandita şi ceea ce a fost bun, să ne deschidem sufletul şi spiritul spre noul an
Să lăsăm poarta deschisă noilor experienţe, noilor prietenii fără a le contamina cu amintirea experienţelor nereuşite.
Acum, putem ţese noi vise, planuri, putem începe proiecte noi, putem să iubim oameni noi, să ne facem prieteni noi, putem învăţa despre împăcare, despre împăcarea cu sine şi cu ceilalţi. Acum, în noul an, putem începe o filă nouă a existenţei noastre pe care să scriem ce până acum nu am îndrăznit a scrie.
Să nu uitaţi niciodată că lucrurile sunt trecătoare şi că se consumă, că oamenii sunt şi ei trecători prin viaţa noastră, că necazurile trec şi ele…
Că într-o zi puteţi avea totul, iar în următoarea zi puteţi să nu mai aveți nimic, dar că există anumite lucruri vitale în viaţa omului, care nu trec niciodată și care, oricât de mult am pierde și oricât de descumpăniți am fi, ne ajută să regăsim forța interioară de a o lua mereu de la capăt... iar aceste lucruri le avem nelimitat... dorința de a trăi frumos, bunătatea, speranţa, credinţa, visele şi iubirea!
Nu vom fi niciodată singuri și nici săraci cât timp inimile noastre vor fi pline de iubire!
Va doresc să fiţi mereu Lumina care îi învăluie pe semenii voştri, Dragostea, Bucuria, Pacea şi Armonia să vă însoţească mereu pe drumul existenţei voastre. Să fiţi mereu sănătoşi şi fericiţi şi să aveţi realizări măreţe care să vă ajute să vă simţiţi împliniţi.
Să iertaţi aproapelui vostru toate greşelile şi să vă amintiţi că, poate, la rândul vostru aţi greşit acestuia, iar el v-a iertat. Să vă fie masa îmbelşugată şi spiritul liber şi fericit că aţi reuşit să mai treceţi un an, în care aţi învăţat lucruri folositoare, aţi depus eforturi pentru a obţine mai multă cunoaştere, aţi simţit uneori tristeţe dar şi bucurie, trecând astfel toate testele puse în calea voastră de Divinitate. Să vă amintiţi mereu că viaţa pe acest pământ este o şcoală unde ne învăţăm propriile lecţii pentru a ne aminti că noi suntem Copiii lui Dumnezeu, că din El am venit şi la El ne întoarcem, şi că suntem datori să conştientizăm esenţa divină din noi. Sărbătorile de iarnă să vă aducă tot ceea ce voi căutaţi adânc în inimile voastre.
Vă mulţumesc că aţi dorit să vă aflaţi aici împreună cu mine, că aţi înţeles rolul meu în acest loc că încercaţi mereu să fiţi mai buni, mai bine pregătiţi, mai atenţi cu voi înşivă şi cu ceilalţi.
Vă iubesc pe toţi şi vă doresc să aveţi multe bucurii, să vă deschideţi inimile şi să-L primiţi pe Iisus Hristos să cineze cu voi, să primiţi Iubirea Sa şi să fiţi Lumina care alungă întunericul. Să vă amintiţi că ceea ce faceţi pentru voi, faceţi pentru alţii, iar ceea ce faceţi pentru alţii, faceţi pentru voi şi veţi culege roadele a ceea ce semănaţi.
Sărbatori fericite!"
Cu respect, Vasile !!!
Trimis la:
29/12/2018 21:56

Un trandafir

Trimis de:
Anonim
Trimis la:
29/12/2018 13:59

Mos Craciun

Trimis de:
Sergel
Mesaj:
”Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.” Calvin Coolidge
Un Crăciun cu liniște și pace tuturor!
Trimis la:
25/12/2018 13:28

Mos Craciun

Trimis de:
Sergel
Mesaj:
CRACIUN FERICIT !
Trimis la:
25/12/2018 00:02

Mos Craciun

Trimis de:
Anonim
Trimis la:
24/12/2018 12:40

Imbratisare

Trimis de:
EmanuelNastase
Trimis la:
24/12/2018 12:37

Sarbatori Fericite!

Trimis de:
dorinel59
Mesaj:
Sarbatori Fericite ! cu respect Danut,
Trimis la:
23/12/2018 07:03
www.matri.ro