dezbatere

Uite la ce m-am gandit eu. Aveti vreun secret de care va este rusine? Eu de ex, habar nu am sa inot, desi-s crescut pe malul Argesului( bine, nu am copilarit pe mal, ci intr-o casa). Dar am o scuza: nu imi place apa, nici macar cand un chelner mi-o vara in vin. hai ca-s curios...
Mai mult

unde

Oameni buni, am lipsit vreo cateva luni-cred- de pe aici( din motive de lene cronica), si sa mor daca mai cunosc decat vreo 2-3. Ce schimbatoare sunt siteurile astea! Sau...chiar exista criogenia si de fapt au trecut cativa ani? Heeelp! )))))))) P.S: Tot asa e...tre' sa sti gramatica??
Mai mult

mereu dileme..alta acum

Vuira toate ziarele: unde a fost nenea Putin cand a disparut? Eu unul am auzit ca a fost la DNA. Voi ce credeti?
Mai mult

iar dilema

De ceva timp ma macina o chestie...pe viata si pe moarte. Daca locuiesc in casa nevestii, inseamna ca m-am maritat?
Mai mult

trasee si statii

Mi-a adus aminte Nevermore de o melodie minunata marca Andries&Alifantis: https://****.youtube.com/watch?v=4Z-0oZbAjJc Chiar? Ce trasee va plac? Si, in mare, cam cat de des coborati in statie sa schimbati autobuzul, sau macar traseul?
Mai mult

care?

Hai ca,daca ne-am tot pus pe destainuiri...Am o intrebare si mai si...care era materia voastra preferata la scoala? (in afara de sport si chiulit). Zianule, gramatica era o materie, ca nu mai ti-n minte?
Mai mult

ce?

Cand erati voi mici si va intreba doamna(sau tovarasa, dupa caz) ce vreti sa va faceti cand veti fi mari, ce ii raspundeati? Eu, de exemplu, vroiam sa ma fac astronaut, lucru partial reusit, deoarece sunt cam cu capul in nori! ))
Mai mult

unora le place MIRC-ul

Ai mai batranei, asa ca mine, stiu ce inseamna MIRC-ul. Am observat , de cand stau pe-aci pe bloguri( m-am saturat dracu sa caut amante, oricum le gasesc doar pe la Oradea sau Cluj), ca sunt anumiti tipi pe-aici, care fac lectii de gramatica si semnatica, de zici ca suntem pe siteul personal al profei mele de romana din scoala generala. Si ma intreb...oare au intrat pe un site de dating ca sa ne c…
Mai mult