Eu zic ca este naspa sa fi lovit in oo oricum..si de altii, si de tine, si de mama omida...Chiar ca doare. Daca nu credeti, incercati!
Mai mult

inventii

Care credeti ca este cea mai tampita inventie din istoria omenirii? Eu cred (reactionand la cald) ca e batul ala de se pune telefonul pe el, sa poa sa faca pitzi selfie cu botul rujat! Jur ca ceva mai tampit nu am vazut in viata mea( nu ma refer la fiinte umane) ))
Mai mult

Zilele astea se desfasoara la TV o mare campanie de impozitare a "fara numar,fara numaaaaaaaaar" de catre mult iubitul nostru ANAF. Mult iubitii manelisti ameninta ca o taie din tara. Ce credeti? Sa ii lasam pur si simplu sa plece, sau sa ii ajutam elegant sa faca asta cu un sut in cur???
Mai mult

RECLAMA

Ma obsedeaza la maximum o reclama...aia la Old Spice...cu negrul ala care vorbeste romaneste( mare scofala) si calareste invers ( de ce dracu ar face asta cineva sanatos la cap?). Da' ma obsedeaza atat de mult, ca-mi vine sa -mi fac televizorul avion. Fetelor( si barbatilor..ca de, sunt si d-astia), lamuriti-ma... Ala din reclama chiar arata bine????
Mai mult

pffffffffff

Deja devine enervant. Fetelor, am fost verificat de unul care-si zice "slaves4Girls' ))
Mai mult

mai si urasc...

Da, de ce va mirati??? Asa e, iubesc fetele de pe site ( nu pe toate de-odata ), dar urasc al dracului de mult codurile de verificare. Nu nimeresc literele alea din prima: litere mari , litere mici...sa fie aLE DRACULUI, CA TOATE-S LA FEL...E,poftim, exact ce va ziceam...le-am si amestecat...Nu-i asa ca tot mai bune sunt numerele? ))
Mai mult

anunt

Se intampla o chestie tare ciudata de cand ma dau mare blogger: ma viziteaza pe profil multi barbati. Eu speram altceva...care dracu sa fie explicatia?? Cred ca trebuie sa lamuresc ceva: MGM-ul a glumit cand a zis ca imi preda mie titulatura de mascul alfa. Tot el e, nu eu. Asa ca, nu va mai simtiti amenintati, perioada de rut nu va e amenintata,jur! )))))
Mai mult

nole vs federer

Cine nu a vazut finala de la Winbledon, a avut ce pierde. Magnific, atat as avea de spus. Determinare vs geniu. Sau, cum a spus Nole la festivitatea de premiere: "Pentru astfel de meciuri te antrenezi şi munceşti toată viaţa"
Mai mult