poza RomanPi

RomanPi

Varsta:
60 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Emiratele Arabe Unite 
Tanar, frumos, destept, bun, vesel, iubitor, fidel si bineinteles cu bani!
E ok sa visezi. Nici eu nu sunt departe. Bine ar fi daca am trai intr-un basm. Totusi cu ceva imaginatie, cu ceva efort si noroc putem sa ne facem viata de poveste.

Altfel i-mi plac lucru bine făcut, familia, o cafea si-o carte dimineata pe balcon, casele, cand se termina antrenamentul de la sala, viața la țara vara si de sărbători, ceva sporturi, sa mai ajut pe cineva, perfectiunea vietii, sa invat lucruri noi, berea pe o terasa însorita, la un gratar printre dune sau pe malul unei ape, călătoriile cu un scop, si sa visez uneori la "cai verzi pe pereți"

Daca ai citit pana aici, e bine. Avem ceva sanse. Daca mai esti si draguta, ingrijita, altruista, si-ti iubesti familia, sansele sa fim impreuna pe termen lung sunt mari. Sa speram ca si chimia o sa fie de partea noastra!

Cateva linii de biografie:
O copilarie frumoasa cu tot felul de “aventuri” intr-un sat din Moldova. Apoi liceul si facultatea in Iasi. “Aventuri” au fost si pe acolo, dar de data asta mai putin imaginare: turul Romaniei si in delta facute de capul nostru (pentru parinti eram intr-o tabara de liceu), armata la parasutisti, cu pluta pe Siret (vezi ca sunt deja dus cu pluta), prietenii bune, alpinism, ceva delta-planorism, iubiri si deceptii, petreceri, trasee de munte, descoperit autorii clasicii...
După 8 anil la Cernavoda unde m-am si căsătorit am plecat in Emiratele Arabe Unite unde sunt de 20 de ani. Familia m-a urmat după câțiva ani. Am avut noroc de servicii bune, prieteni buni si destul timp liber ca sa ne bucuram de viata. Dar un ciclu s-a incheiat. Fata mea a plecat in Londra la facultate unde a si ramas sa lucreze, iar in urma cu aproape doi ani am divortat.
poza s3banu252527

s3banu252527

Varsta:
36 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Am 27 de ani, sunt in cautarea unei persoane care sa ma acepte si sa ma iubeasca exact asa cum sunt si pentru ceea ce sunt cu adevarat.Tin sa precizez ca am un defect locomotor dar sper ca acest lucru sa nu fie un impediment intr-o eventuala relatie.Am 1.75, ochii verzi.De preferat doar din Iasi nu sunt adeptul relatiilor la distanta.
barbat fara poza

tu_alegi

Varsta:
39 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Nu sunt decat un om, cu defecte si calitati, care isi onoreaza semenii si care incearca sa comunice cat mai bine cu ceilalti. Prietenia adevarata nu poate exista decat intre cei egali.