poza romantica89

romantica89

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Salut!Sunt o fire vesela, zambitoare, optimista, vad mereu partea pozitiva in orice situatie.
Sunt romantica , imi place muzica clasica, teatrul, natura, literatura, istoria, filmele cu submarine si air chrash investigastion.
Sunt originala, non-conformista, independenta.Caut o relatie de durata, sunt sincera, spun ce gandesc chiar daca uneori ranesc, adevarul doare uneori dar e preferabil minciunii.Detest ipocrizia si oamenii falsi care se dau cine nu sunt si se mint pe ei insisi.Nu sunt materialista, nu ma impresioneaza vila, masina sau portofelul nimanui, astea sunt trecatoare, conteaza inteligenta, caracterul, viziunea comuna asupra vietii, umorul, sufletul.Caut acea chimie , conexiune a spiritelor.Nu-mi plac barbatii care vor aventuri de o noapte, eu nu sunt jucaria sexuala a nimanui , sau cei imaturi emotional , iresponsabili, gelosi, posesivi sau intretinuti de parinti.Sunt stapana pe viata mea, nu ma cumpara nici manipuleaza nimeni.Nu imi pasa de gura lumii , fac doar ce-mi dicteaza constiinta.Nu caut frumusetea fizica ce poate fi stearsa de ploaia timpului, ci magia mintii, nu am o problema cu diferenta de varsta.Detest violenta, nu am vicii nici copii inca dar imi doresc.
poza Solarius

Solarius

Varsta:
37 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
imi doresc sa imi largesc cercul de prieteni.
pasiunile mele sunt: arta, muzica, psihologia umana, astrologia (hai sa nu vorbim despre zodii ca aceasta este astronomie combinata cu psihologia umana), fizica cuantica, civilizatiile vechi, spiritualitatea (nu doresc atei, nici habotnici pupatori de icoane, ci un om care are deschidere .. suntem energie .. si viata este mai mult decat elita ne-a programat sa vedem si sa traim)

si nu am sa ma rog de tine sa ai poza la profil si o sa zic pas la o pers care din cine stie ce motive, nu-si asuma .. as prefera din aceeasi localitate cu mine, pt ca prietenii la distanta am deja multiple happy
si o persoana de sex feminim este bine-venita happy imi doresc cum spuneam sa-mi largesc cercul de prieteni.

am nevoie de o fotografie cu tine pt ca sunt un radar care scaneaza calitatea umana si eventual daca rezonam pe aceeasi frecventa .. nu sunt impresionata de fizic ci daca pers imi transmite un bun feeling, daca am ceva de invatat de la ea ... mi-as dori si putina dharma si nu doar karma, asadar este dreptul meu sa aleg pe cine am in jur fara sa fie ceva personal la adresa cuiva. multumesc pt intelegere.
poza sunshineswet

sunshineswet

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
draguta,sociabila,sexy
femeie fara poza

SVM

Varsta:
54 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poza Wonder_Lotus

Wonder_Lotus

Varsta:
44 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
Viata este o calatorie continua ... Fiecare moment e unic si merita trait in cel mai autentic mod. Tot ceea ce putem lua cu noi intr-un final e ceea ce am trait si pastrat in suflet...

Iubesc tot ceea ce e inaltator, autentic, adevarat si imi place sa am in jur oameni spirituali si sinceri.

Caut acel om care imi poate fi alaturi pe drumul vietii...