poza Geoorgianna

Geoorgianna

Varsta:
25 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Galati,
Romania 
Dacă e să urăsc ceva pe lumea asta, atunci acel lucru e minciuna. Minciuna aia perversă, aia care doare și rănește. Minciuna care te face să ai așteptări, minciuna care te dezamăgește și te face să își pierzi încrederea în oameni.
Deși am abia 21 de ani, tind sa cred ca sunt capabilă de o relație de durată. Vreau conversații lungi, intense, inteligente.
Fără discuții cu si despre sex!!
Apreciez maxim sinceritatea, naturalețea, simțul umorului, respectul și încrederea în sine. Dacă crezi ca ti-am starnit curiozitatea, scrie-mi. happy Nu deranja inutil!
femeie fara poza

maria90

Varsta:
32 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Sunt o persoana serioasa, altruista, empatica si caut persoane asemenea mie. Nu prea gasesti pe acest site oameni care sa spuna ca vor fi si la greu alaturi de persoana iubita, sau ca isi ajuta semenii. Pare ca lumea intreaga este materialista daca este sa luam in vedere esantionul de pe matrimoniale, insa eu am speranta ca exista undeva, acolo si oameni care sa-si dezvaluie latura luminoasa a sufletului.

Daca stii, in adancul sufletului tau ca esti o persoana care nu se potrveste cu urmatoarele caracteristici, nu are rost sa pierdem timpul comunicand degeaba; asadar, caut un barbat: matur emotional, independent, onest, altruist, empatic.

Sunt o persoana serioasa careia nu-i place sa-si foloseasca timpul degeaba.

Cu multumiri,

Maria
poza oanarr

oanarr

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Truth is never written in Black and White.