floria.ro
poza Brokenheart

Brokenheart

Varsta:
27 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
As putea sa spun multe despre mine ....In primul rand sunt o persoana sensibila cu un suflet foarte mare dar este mai usor sa ma intrebe cine vrea sa afle...O poza spune mai mult decat o scurta descriere fizica, iar restul calitatilor (fie ele bune sau rele) va las pe voi sa le descoperiti, fiindca eu sigur le vad doar pe cele bune.Imi place sa ascult muzica veche gen ABBA, Roxette, Michael Bolton ,Whitney Houston,Mariah Carey ,love songs in general clasice. Imi place sa ma plimb prin parcuri, uneori si singura, sa ma bucur de natura, reflectez la anumite lucruri care s-au intamplat sau care as vrea sa se intample. Pentru mine e foarte importanta sinceritatea.As vrea sa gasesc pe cineva cu care sa pot discuta depre orice, care sa aiba o personalitate puternica, si impreuna sa ne bucuram de toate lucrurile simple.
Ps: cei care doresc doar o aventură,să nu mă contacteze !
femeie fara poza

gina1961

Varsta:
60 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Arad,
Romania 
Sunt o femeie intre femei si ma bucur .
“Daca am fi pietre nu am avea nevoie de cuvinte, daca am fi picaturi de ploaie nu am avea nevoie de lacrimi, dar suntem oameni si avem nevoie de dragoste”
femeie fara poza

LacramioaraB

Varsta:
54 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Petrosani,
Romania 
Vaduva , sunt o fire vesela comunicativa gospodina , imi place sinceritatea , imi place muzica ,plimbarile . doresc o relatie stabila