Regulament
Bloguri
De cateva zile medicii de familie sunt in greva.Eu zic ca bine fac sper sa se blocheze sistemul pana cand obtin ceea ce vor.Asa zisele mariri de salariu din sistem este o mare minciuna defapt real creste cu pana 10%.Unde ziceau ei ca vor urma salarii de peste 1200 euro pt un rezident.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ame & Polo, desi sunt platiti din bugetul CAS, exista o diferenta absoluta intre acesti doctori si restul bugetarilor: sunt singurii care sunt platiti strict dupa activitatea prestata. E vreun parlamentar (am luat doar exemplul marginal) care este platit dupa cat "munceste"? La ei conteaza doar dreptul de a fi platiti, indiferent daca fac ceva sau nu si chiar daca nu sunt prezenti!!!
In plus, bugetul CAS este diferit de bugetul de stat, in acest buget fiind cuprinse darile noastre pentru sanatate.

Ame, nu cred ca sunt platiti dupa numarul persoanelor inscrise, ci dupa numarul consultatilor prestate. Mai mult, "taxa"/pacient nu este mai mare daca bolnavul necesita consultatie la domiciliu, descurajand astfel deplasarile acestora la domiciliu... Iar despre eventuale cheltuieli pentru transport, ce sa mai vorbesc...
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da , aruncand o privire asupra a ceea ce am scris , recunosc ca nu prea are sens ce spun .as spune multe insa vreau intr un timp cat mai scurt si sar idei , concepte , definitii si in felul asta iese o ciorba numai de mine inteleasa . timp de scris nu sunt dispus sa acord , de aia am si disparut de pe aici , Asadar ,imi ramane numai sa prezint scuze colegului Akbar si cititorului de bloguri pentru inexactitatile si franturile de ganduri asternute haotic on comentraiile de mai jos !happy
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Cel mai bun argument impotriva democratiei este conversatie de 5 min cu votantul de rand"
W. Churchill

Multi sunt analfabeti si habar nu au de vreo orientare politica . Nu inteleg aparatul statului de drept , habar nu au de rolul presedentiei parlamentului , ANI , sau asociatia crescatorilor de porumbei. In fapt sunt penibili cand nu stiu ce sa raspunda , intrebati fiind ,ce vor , la vreo demonstratie la care sunt surprinsi ...happy)
Iti urez succes la alegerile urmatoare !thumbs up
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Alah Akbar !
Medicii sunt atat de privati cum sunt si RATB sau Metrorex...numai numele e privat in rest stai lin ca e subventionat in vreun fel sau altul. Ma gandesc la obligativitatea medicinei muncii care in multe tari nu exista asa ceva . Si la noi e o chestiune relativ noua . La fel cu protectia muncii care in realitate e o plimbare de hartii si bani . Spagi si smenuri de tot felul , mascate cu legi peste legi... nu degeaba ne acuza strainii de prea multa birocratie . Suntem mai catolici decat Papa .
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Polonic, esti varza, parol. Din doua motive:
1. Medicii de familie nu sunt bugetari, ca si cei din clinicile private.
2. Daca nu votezi (si zici ca nu dai doi bani pe ce se intampla in jur), nu ai nici o credibilitate (sau drept) sa critici mediul politic si rezultatele "incantatoare" ale politicii lor.
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
....si ca sa raman singur pe pagina....
Nici nu vreau sa intelg ! MF vine de la mother fucker !
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
A... am uitat sa specific...: eu nu am medic de familie !
Asadar , sa se aleaga praful !
Suntvegoist , nu i asa ?thumbs up
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cred ca am fost on toping , nu ?! big grin
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Generatia Facebook ....
Kk...
Treziti va , sunteti masa de manevra !
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Un proverb chinez spune cam asa :" daca cineva te pacaleste , rusine lui , daca te pacaleste si a doua oara , rusine tie !"
Cam asa si cu psd ul...
Sa le iasa pe nas celor care se bucurau gandindu se la beneficiile de bugetar odata cu venirea Psd ului la guvernare !
Cum cantau si "Parazitii "..."credeai ca te bucuri de viata de ciung ? "
Cam asa si cu bugetarul de rand , bagat de vreo ruda in serviciu ...