poza membru
Regulament
Bloguri

Regiuni ale Romaniei

O tema subiectiva..... bucovina, transilvania, moldova,crisana,oltenia, muntenia,dobrogea, banat si maramures.Care credeti ca sunt cele mai frumoase regiuni, care ar fi cele mai sarace unde somajul este ridicat si care este regiunea cea mai puternica din punct de vedere financiar?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
O primavara frumoasa!good luck

____________@@__@_@@@____
_____________@__@@_____@_____
____________@@_@__@_____@_____
________@@@_____@@___@@@@@_____
_______@@@@______@@_@____@@_____
______@@@@_______@@______@_@____ _
_________@@@@_______@_______@___ __
_________@@@@@_____@_______@____ _
__________@@@@@____@______@_____
___________@@@@@@@______@_____
__@@@_________@@@@@_@_____
@@@@@@@________@@_____ FOUR
@@@@_______@_____ YOU
__@@@@@@_______@@__
___@@_____@_____@__
____@______@____@___@_@@____
_______@@@@_@__@@_@_@@@@@____
____@@@@@@@__@@______@@@@@____
____@@@@@_____@_________@@@___
____@@_________@__________@___
_____@_________@_____
_______________@_____
____________@_@_____
_____________@@_@_____
______________@@___
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
... cred ca bucuresti se incadreaza la mai toate categoriile tale... happy

daca vrei sa vezi saracie ca nicaieri altundeva ... iti recomand strada branistari ( paralela cu sos. giurgiului , in spatele cimitirului evreiesc ) . ca putere financiara mentionam banca nationala si e indeajuns ( nu mai zic si de bvb ). iar ca frumusete amintesc de gradina botanica si asta include toata tara , chiar si muntii carpati big grin ( cum ai spus si tu , sa fim subiectivi ! )
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai da, este rau si pute. A prostie, indiferenta, inselaciune, tupeu, sclavie, nesimtire. Da' acum ce ai vrea? Sa plec definitiv din tara, dar sa continui sa o vb de bine? Io stiu un lucru: daca ti e bine undeva, ramai acolo, nu pleci. Ce, ti se pare ca sunt dur in exprimare sau gandire? Chiar deloc. Dar da, realitatea si adevarul dor. Vrei sa te convingi? Come back for good in tara asta, sa vedem cum iti mere dupa. Pariu ca mult mai prost. O sa iti mai arda de munti si vai, mare si pesteri? Garantat ca nu. De ce? Simplu: viata de rahat, si pb care singuri ni le am creat, o sa te macine atat de mult, incat nu o sa mai ai nici timp, nici chef si nici cu ce ....sa vezi muntii aia minunati. De ce ne dam in cap chiar si afara? Pt ca vechile metehne nu se uita, chiar daca acum ai buletin de Tokio, Paris sau Berlin. Pt ca asta am facut mereu, si pe timpul comunistilor, si in minunata si actuala democratie. Cum privim lumea...? Pai....pe noi ne privim prost. Pe ceilalti ii privim bine. Mereu vrem sa fim ca nemtii, ca africanii, ca japonezii. Dar ca noi, cand dracu' o sa fim????
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stii, eu nu sunt de acord cu pers care spun ca: vai ce tara frumoasa avem, ce oameni buni, ce verzi ca brazii suntem , dar pe de alta parte.....au fugit la n spe mii de km distanta de tara, si daca mai trec odata pe an. Pai daca totul este asa verde si frumos, de ce au plecat? A, stai.....una este sa privesti muntii....alta este sa nu ai un scarbici, o paine pe masa. So....cu ce ma ajuta pe mine ca avem tara frumoasa din pct de vedere geografic, daca traiul este .....de nivelul lumii a 3-a ? Pai ma ajuta. Sa fug precum Usain Bolt, oriunde ....numa' in tara mea nu. Tara este frumoasa pt straini, nu pt noi. Pt noi ....ar fi frumos sa nu mai fim nevoiti sa plecam la dracu' in praznic pt un colt de paine.
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
prostia s-a raspandit in romania ca o molima...happy)...cuprinde toata harta tariihappy...dar, intr-adevar, avem o tara frumoasa fata de altele...dar nu stim s-o pretuim,s-o valorificam...ne meritam soarta!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Doctore, si prostia ......la felhappy))))
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, avem o tara frumoasa. Dar cu ce ma incanta pe mine, cand orasul asta care cica este cel mai cel, este praf si pulbere? Adica, cum vine asta? Suntem plini de bani, dar ne mananca sobolanii. Superb.
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
in Bucuresti s-a inventat apa caldabig grin
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si apropos, decat un asa rasarit de soare, mai bine bezna totala. Evolutie si ban, nu inseamna musai jeg, nesimtire si destrabalare. A, ba da. La noi, romanii.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tardi, sunt nascut-crescut in orasul asta. Am crescut odata cu el. Ma doare la bascheti de pib, mib, rib si alte tib. Yo stiu cum era acum 25 de ani. Tu stii?