Regulament
Bloguri

Despre proteste

Atentie este un blog care imi spun doar parerea.Nu vreau sa intru in divergente cu altii pe aceasta tema.Daca nu va place acest blog treceti mai departe.
Problema romanilor este ca din 1989 incoace au avut parte doar de politicieni retarzi.Yep mai bine zis niste nasparlii.Legat de protestele recente consider ca este un act legal in care oamenii, poporul isi exprima nemultumirea fata de guvern.Si anume de ordonanta aia naspa care pare ca s-a si anulat.Nu imi place la presedintele tarii Klaus deoarece este un prefacut.Poate fi neamt , sa aibe sange de neamt dar este un păpusoi.Deoarece in loc sa inpaciuiasca poporul , nu face decat sa il dezbina.L-as vota pe Trump dar nu pot.As vrea un Trump roman care sa faca dreptate si justitie in Romania! Are nevoie...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ink, cam cum ai vrea sa impaciuiasca poporul?
Sa le zica: "mai popor, nu va mai legati de guvern si/sau de PSD, ca ei va fac doar bine".
Personal nu am remarcat nici o propozitie a presedintelui prin care sa cheme, intr-un fel sau altul, ca oamenii sa iese in strada.
Dupa cate stiu eu, a facut ce a putut (conform constitutiei): a condus o sedinta de guvern, reusind sa stopeze (pentru moment) OUG 13, dupa care a informat poporul de incercarea guvernului de a emite OUG prin care sa "spele de pacate" clasa politica (in frunte cu liderul PSD).
Tu ai alte informa.tii suplimentare?
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ame, ești invidios pe istețimea ei , bag de seamă !!waitinghappy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ink...tu chiar ești isteață !!happythumbs up