poza membru
Regulament
Bloguri

Datul cu piciorul

Cum naiba de francezii au dat gol in minutul magic 89? Nu imi place fotbalul nici nu stiu regulile toate dar aseara am zis de ce nu sa vad mai ales meciul de deschidere?
Mi-a fost somn sa ii vad cum aia dadeau cu piciorul in minge faza naspa care arata clar ca destinul nu a tinut cu noi a fost titirezul ala francez care a dat gol spre sfarsitul meciului.Dar cum naiba? Imi pare rau de Romania care dupa parerea mea are nevoie de un sport care ridice moralul unei natiuni intregi.Dupa ce tenisul cu Halep e undeva in jos apoi dupa ce gimnastele noastre sunt paralele in prezent cu totul macar pe scarbicii astia de fotbalisti daca Cel de sus le-ar fi pus o pila sa tina egalul pana la final.Naspa rau cred ca Romania ca natiune e pe ducă.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
acum , pentru amandoi colegii big grin
imi place rugby ul . nu am jucat niciodata la vreun club dar imi place ca spectator . am asistat printre altele pe stadionul cotroceni acum cativa ani la un meci romania franta . ( multi jucatori romani joaca la cluburi din franta ) franta a aliniat o "echipa a 2 a " si romanii cu ce au avut si ei . ai nostrii nu se prea bagau la mingie . specatorii romani nemultumiti . eu oarecum confuz am inteles mai tarziu cum stau lucrurile ...de ex :
la un meci de rugby romania noua zeelanda jucatorii romani primeau 200 de euro /pers pentru meciul ala . sa mi fie cu iertare
baietii aia daca se accidenteaza nu mai pot juca la echipa de club si nu mai castiga banuti sa traiasca ( nu de alte basini ) bineinteles nu se invart aceasi bani ca in fotbal insa ideea e aceasi . stiu , noi astia de la tv o ardem cu sloganuri patriote , desi imbatranim la acelasi loc de munca timp de 30 de ani fara sa ne remarcam in vreun fel ( statistic vorbind , exceptand pe colegul 666 ) . aia ce sa faca si ei ?! dupa un meci , baietii fac baie in cazi cu gheata sa se desumfle . pai pt 200 de euro cat nationalism sa ai in tine ?! si cui sa il dovedesti ???!!! happy)
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
pentru colegul 666 , te rog sa citesti mai cu atentie comentariul meu ! happy
bineinteles ca sunt oameni deosebiti pe acest site ,la fel ca si in viata de zi cu zi . eu intrebam , cati !?
in alta ordine de idei si eu am vopsit cateva garduri prin strainatate de care sunt foarte mandru . ba am si jucat o miuta cu niste straini . insa vb de competitie la nivel mondial , cu cifre , rezultate jurizate de persoane din lumea intreaga , clasament general , statistici ,samd. nu numai de apreciere si mandrie personala ( care sunt binevenite )
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu numai ca este un competitor dar face si o treaba al naibi de buna . acum e evident ca asta e rezultatul investitiei ! insa la ce bani se pompeaza in franta si ce preturi de jucatori ...numai cand ma gandesc la denumirile astea comerciale si po.puliste gen " extraterestri " pai sa faci un chinuit de 2-1 in tara ta , in fata a 70 000 de spectatori si a milioane de telespectatori ,cu o echipa ca romania ...mi se pare jenant pt franta !
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Polo,te inseli. Eu de ex, ma pot mandri ca am facut cu manutele astea doua, o lucrare din sticla,care este unica in tara. Si ca am muuulte alte lucrari imprastiate prin multe tari. Cum ar fi de exemplu, din cafenelele din Zurich.........,pana in indepartata Australie. So........chiar daca nu vorbim de experiente la nivel inalt,asta nu inseamna ca unii dintre noi nu avem cu ce ne mandri.
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
hm..ce sa zic. astia macar au ajuns sa joace in competitie de varf la nivel mondial . ma indoiesc ca prea multi dintre noi ne putem lauda cu prestanta de genul asta indiferent in ce domeniu profesam happy
bineintelesa ca nu sunt c.m. de vidanjori sau de sapat santuri . insa sigur putem avea o firma de nivel mondial sau chiar si pfa care sa uimeasca strainatatea .
chiar asa , hai sa facem si o statistica !
cati dintre voi profesati concurati pe plan international cu marile corporatii ? ( nu ca angajat purtator al unui numar insignifiant pe ecuson , ci ca detinator de firma sau macar un pfa )
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Bre, asa ne trebuie daca traim din amintiri. Precum " marele club fcsb", care inca se hraneste cu ceva ce s a intamplat acum 30 de ani ! Altii au zburat pe Luna ,iar noi inca cioplim piatra cu dalta si ciocanul. In rest.....totu i verde si frumos.