Regulament
Bloguri

Kickbox

Nah faza e ca sunt cam de 5 aproape 6 luni in Romania dar buba e ca nu ma pot obisnui cu money nu castig ca in Germania.Se pare ca pana la o crestere a salariului ar trebui sa astept inca juma de an.M-am gandit in Romania sa schimb jobul dar nus asa de multe oferte.Faza e ca vine marea intrebare sa ma intorc inapoi in DE sau nu? Azi o amica mi-a sugerat sa incep un sport de contact Kickbox.Faza e ca nu stiu daca as putea rezista la asa ceva.Mi-a fost sugerat un antrenor din Oradea si sa merg 1 saptamana sa vad daca as rezista la antrenament si daca mi-ar place asa ca sa imi fac cel putin o impresie cum este.Legat de acest sport daca as avea un viitor atunci practic ar fi tot dincolo si anume ca punct de plecare ar fi Ungaria.Intre timp oameni buni sunt ocupata cu munca de birou.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
allien , daca pui ceva la cale cu ink , chemati ma si pe mine sa luptam impreuna big grin
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
ca tot veni vb ...fratii klitschko au practicat kikboxing pana sa se specializeze pe box happy
poza polonic

polonic

  • Publicat Acum peste 2 luni
du te !
e mai greu la inceput , ca in orice inceput , insa pe langa faptul ca e o miscare fizica de intretinere , inveti si ceva nou . ba mai mult e chiar folositor in viata ! nu te gandi ca vei si concura neaparat . sunt foarte multe persoane care se duc doar pt motivele enumerate de mine mai sus !
la dechatlon gasesti echipament ieftinior . manusi bandaje probabil si tibiere ( e bine sa le ai pe ale tale , se imput de la transpiratie si nu miros chiar placut sa le porti dupa altii happy) ) . restul probabil au ei la sala ,saci si alte cele
daca esti din bucuresti iti recomand sala de la metrou unirii !