Regulament
Bloguri
Ok vorbim chiar de acest site.In care suntem toti uniti prin log in.Vorbim unii cu altii despre subiecte diferite.Ne certam sau injuram, primim avertisment de la moderatori sau de la admin.
Sau ne simtitm bine impartiind subiecte comune.Ne facem prietenii aici care uneori merg mai departe si in viata reala privata.Cu totii stim ca acest site este gratis pentru utilizatori de aceea permite inregistrarea foarte multor persoane aici din toate categoriile de varsta, secs sau locatie.
Dar sa nu uitam ca pe acelasi profil mai sunt si alte siteuri.Nu dau nume deoarece un moderator ma va salta , avertisment si apoi bum.
Intrebarea mea este pentru voi este daca credeti ca acest site are ceva special ce ne face pe toti sa avem timp sa ne logam de la cateva momente pana la cateva ore?
Si de ce acest site este asa de special? ce va place la el si de ce nu, ce nu va place?
Inclusiv pe moderatori ii invit la comentarii dar nu ca moderatori ci ca simplu user.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
Clar nu-s d-acord cu marirea nr. commuri/ h, atata vreme cat se discuta 90% din cazuri pe langa subiect, si fff multe commuri contin un emoticon, 1 singur cuvant s.a.m.d. Acum, daca s-a luat decizia, nu ma opun.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
adminule....apropos de moderatori.......

" Nu vă prostituaţi! Culcaţi-vă cu orice fel de manifestare teatrală, actoricească, dar nu curvăsăriţi! Să vă coste! Ce vă costă nu e curvăsărie, fiţi foarte scrofuloşi, cum zice Caragiale, la datorie cu ceea ce faceţi. Luaţi îndeletnicirea voastră ca pe o religie şi nu veţi greşi, poate doar nu veţi reuşi aşa cum vreţi dvs. sau cum vrea receptorul dvs. Dar sinceritatea dvs. să nu fie pusă la îndoială. Niciodată. Nu vă vindeţi ieftin, chit că uneori pâinea e mai mică: "Păi bine, ţi-am dat 100." "Nu se poate, trebuie să dai 1000." Cum te vinzi, aşa te preţuieşti. Aveţi grijă."
citat din Mircea Albulescu

PS....eu mă refer la mesajul pozitiv ce îl transmite citatul de mai sus.....de-l înțelegi bine, de nu lasă-o așa....ca-n gară !!!....
poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, m-am grabit putin si-am eliminat si emoticoanele =D. Am marit numarul de comentarii la bloguri de la 20 / h la 40 / h. S-ar putea sa fie mai dificil de urmarit pentru moderatori. Oricum cam 1 data pe sapt am sa verific si eu comentariile direct in baza de date.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Au reaparut emoticoanelehappy
poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Inkubus Ti-am sters cred c-al 2-lea comentariu, in care avertizezi un user sa fie atent la limbaj, ca de nu primeste avertisment. Las' in seama moderatorilor avertizarile. Multumesc.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
A !
Se pare ca nu mai avem nici emoticoanele,au disparut odata cu codul.
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineata.D- nule Admin.
Aseara erau 2 bloguri active,si userii care comentau au epuizat foarte repede nr de mesaje alocate pt 1 ora.
Se poate,eventual,suplimenta nr de la 20 /h ?
poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Meera: Da, am vazut comentariul legat de like-uri la comentarii dar s-ar putea sa nu fie asa de simplu si momentan am alte prioritati. Ok, avand in vedere ca-i o comunitate inchisa pe bloguri, am eliminat codul de securitate de la comentarii.
poza admin
Admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am mai adaugat cateva cadouri...
matrimoniale - membru fara poza

darada

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vreau si eu niste cadouri noi: un fluturas, o scrisoare, un om de zapada, cupidonul de care se plange toata lumea, un antidot pentru otrava lui Ink, un cartonas rosu (de la admin catre cei obraznici), o chitara, o nota muzicala, o pancarta pe care sa scrie "completeaza-ti profilul si nu ma mai contacta pana nu o faci", un telefon, o banca in parc... gata pt moment.