poza membru
Regulament
Bloguri

Shopping

Nah faza e când mergem la shopping se pot intampla diferite chestii de care hooo hoooo ne mai putem enerva happy))
Am fost la mall de ceva timp am ochit niste sandale de vara , mi-a placut culoarea e un albastru inchis, merge oarecum spre turcoaz, chiar daca nu sunt din piele naturala 100%. Si cum ziceam doar când le-am vazut acum cateva zile deja imi zvacnea inima in mine ca le doreeeeammm mult!!! happy)
Bun, am fost le-am probat , chiar imi stau bine in picioare, shit in gândul meu ziceam wow deci sunt misto...Am ajuns la casa sa platesc produsele , o doamna foarte draguta le-a impachetat.Eram super happy ca le-am putut cumpara .Nici pretul nu era asa de urias, ceva pana in 100 euro.Sezonu e pe sfarsite dar pot sa le port si anu viitor sunt cool!!.
Am luat plasa cu minunatele mele sandale si am pornit sa mai vad ceva produse, am vazut ceva cool pt sezonu rece happy)
Dupa 1 ora am ajuns acasa si am zis ok prima data beau o limo si pe urma desfac pe amicele mele sandalele.Bun si facut. Am savurat limo si am luat si o bonboana Milka care imi facea co ochiu si am mers sa vad unde sunt minunatele creatii happy)
Am desfacut pachetul aratau bine dar ceva nu se potrivea happy)
O sandala era cu u numar mai mic. WTF!!? Adica mi-a impachetat ceva gresit , wow unde este bonul de la casa.Spre norocul meu l-am gasit si am fost la doamna respectiva si i-am aratat ce minunatie a facut care si-a cerut scuze!! happy)
Acum sunt cu minunatele mele sandale super happy deja le-am pus la coletic mea de incaltaminte!
Ok deci sa nu uit: niciodata dar niciodata sa nu aruncati bonul de la casa!! Se poate sa aveti nevoie când nu va asteptati!!!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cele cu iepurasi doar pt okazii speciale happy)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Angel mersi!! Am ceva bataie de cap azi happy))
same--Mi-as fi dorit sa fie ceva de revista Elle, dar atat pretul cat si parerea mea e ca nus ceva de fitza cum iti inchipui .Dar cel mai important e ca mie imi plac.happy)
http://elle.ro/
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa le porti sanatoasahappyhappy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
no way !!