poza membru
Regulament
Bloguri
Ok deci cu ceva in urma am scris un blog in care caracterizam intr-un fel sau altul utilizatorii de pe sectiunea bloguri.Unora le-a placu altora nu.
A trecut ceva timp asa ca actualizez statusul actual happy

1.Ayana--Ayana e o tipa de treaba , am vazut cu un blog mai jos ca este o femeie elaganta.E super prietenoasa vb foarte frumos cu toata lumea.Ca puncte negative nu am.

2.Angel.Angel e o tipa pusa pe fapte mari ca de exemplu in cautare de barbat happy Ii place de Dord care la randul lui pare ca o place dar nu spune nimanui.Puncte negative pt Angel.Poate ca cateodata e mai sensibila la spusele altora.

3.Amedeux-Amedeux cum il stiti deja e un tip deja in criza varstei care a inceput sa isi spuna povestiile din tinerete aici, e destul de melancolic, are multe pisici.E un tip cam singuratic si care crede ca el le stie pe toate.Seamana la mecla cu Emil Constantinescu happy)

4.Dord.E un barbat ordonat care daca s-ar afla in desert cred ca ar fi singurul care ar scapa cu bine.Se foloseste de tot din jurul lui , gaseste intrebuintare chiar si la cea mai mica piatra de pe strada.Puncte negative? La fel ca Amedeux , crede ca le stie pe toate.Stie multe dar nu pe toate.

5.Alessa. Alessa e o tipa care toata lumea o stie.De treaba, prietenoasa, vb cu toata lumea.Vrea sa aibe jumtatea langa ea dar imi da senzatia ca ii este oarecum frica sa aibe o relatie.Puncte negative ar fi acest lucru ca ar putea sa aibe incredere si intr-o noua relatie , binenteles prima data sa tatoneze bine terenul. happy

6.Star.Binecunoscutul Star, Wonderland sau quad, tipul care practic dar si teoretic e sarea si piperul de aici fara el bloagele ar fi ceva fara forma si fara structura.Adica boring.Vb fain , cateodata mai injura , pare genu care mergi la bar sprgi cateva beri si ai parte de fun.Parte negativa se implica emotional in diverse relatii din care tot el pierde happy)

7.Postasul.E un tip gen clown, bufon care din cand in cand mai apare aici, se crede buricul pamantului si se crede interesant.Defapt e opusul.Glumele lui mai ales despre blonde sunt naspa.

8.Sympatica.Tipa prietenoasa dar pana acum nu are o personalitate aparte.Incearca din rasputeri sa copie pe toata lumea cand vb de bloage.Negative? Nu stiu!

9.Cristian-Cristian lumea il cunoaste de ceva timp, a disparut o perioada dar a reaparut din nou.Baiat cu simtul cunoasterii dar cauta din rasputeri o relatie cu o femeie matura cat mai matura.De ce? El stie.

10.Da69--Iarasi tip care a dormit o perioada, iarasi a reaparut, casatorit.Probabil cauta ceva action aici din cauza monotoniei din casnicie.

11.Altii care nu le scriu acum numele deoarece activitatea e prea putina ca sa ii pot caracteriza.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Da6996

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai? Action,pleaseeeeeeeeeeeeeehappy))
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cate Svetlana , Tatiana etc am vazut aici o gramada.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Radu o intrebare care nu are nici o treaba cu tema blogului happy))
Ce naiba de sunt atatea moldovence (Rep Moldova) aici?
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Angel esti super draguta .Multumesc pt comentariu happy
@justin mori de ciuda ca nu te-am scris?
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga mea,Tarahappy
Cand am venit pe bloage,nu stiam cum ,,sa te iau,,...de felul meu fiind o incorsetata si o conservatoare,insa,pleonasm,sunt deschisa la minte si cu vederi largi,in ceea ce/i priveste pe cei din jurul meu.
Recunosc,ma induceai ,un pic,in eroare,pt ca nu prea intelegeam ce vrei de la mine,si cum sa fac sa/ti arat ca te apreciez,fara a/ti trimite ,,semnale gresite,,...
Acum,m/am obisnuit cu tine si,curios,imi aduci zambetul pe buze.
Esti o tipa de gasca,independenta,ce a trecut prin multe si ,lucru de laudat,incearca sa treaca prin viata,prin fortele proprii.
Esti vesela ,dar cel mai mult imi place sinceritatea ta,curajul de a spune in fata ceea ce gandesti,chisr daca ,uneori,nu gasesti cele mai potrivite cuvinte.
Esti o adiere proaspsta,in sensul ca nu ironizezi si nu esti rautacioasa....dimpotriva,am impresia ca ,esti printre putinii,care nu se impiedica in niciun fel de ,,constrangeri,,alegand mereu sa fii tu,sa exprimi ceea ce simti,si sa actionezi ca atare.
Ma bucur ca te/am cunoscut,te apreciez,si esti o draguta,desigur..o frumi-frumi.happyhappy
Cat despre mine si Dord...radem,glumim,este un barbat minunat si orice femeie,inclusiv eu,ar fi magulita sa fie in preajma lui.si,da!cred ca in orice conditii ....el..supravietuieste....happyhappyi l admir foarte mult ,si este ,,pe sufletul meu,,
Despre restul....e interpretabil..happyhappyhappy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ayana cred ca cea mai mare greseala ar fi sa ma autocaracterizez deoarece as fi foarte subiectiva happy)
O fac si asta cand scriu CV-ul pt un job , atunci da happy))
Mersi foarte mult pentru caracterizare, ai folosit cuvinte foarte frumoase happy Esti draguta.