Regulament
Bloguri

It Follows&Late Phases

Review la filmul It Follows.Filmul a fost destul de fain doar ca pe parcurs devine extrem frustrant sa vezi ca vine chestia aia dupa tine happy)
Tema filmului: O fatuca intr-o seara face sex cu un tipa dupa care se alege cu ceva happy)
Dar nu e boala de nici un fel ci este o stafie altcumva nu pot sa o denumesc,
Aceasta stafie pe parcursul filmului devine extrem de violenta in caz ca se apropie de tine.Si te urmareste tot timpul si vrea sa te prinda dar problema ca nimic nu o oprestehappy)) frustrant nu?
Iar fatuca poate sa scape de aceasta povara daca face sex mai departe cu cineva .Buba e ca daca acel cineva cu care a facut sex este omorata de catre stafie , atunci stafia se intoarce iarasi la fata.
La un moment dat mi-a venit sa sparg monitorul , sa bag pumnul prin laptop când am vazut ca stafia nu putea sa fie oprita.Am uitat sa spun ca stafia merge incet.Extrem dar vine catre tine non stop.

Review la filmul Late Phases.
Un veteran de razboi care a ramas orb, afectat de razboi se retrage intr-o comunitate de pensionari binenteles happy)
Nah aceasta comunitate e compusa doar de babalaci.Culmea ca mai apar pe scena si varcolaci care killăreste babalacii dar si ii infecteaza .
Nick Damici practic face tot filmul in sensul ca tipul chiar daca nu e cunoscut printre numele grele ale Hollywood , eu zic ca nu este cu nimic mai prejos decat nume extrem de cunoscute.Am citit ceva comentarii ca ar fi fost prea tanar sa joace in rolul veteranului.Parerea mea este ca nu stiu cum ar fi jucat unul mai batran in acest film daca s-ar fi ridicat la nivelul lui Damici.
Veteranul nostru intr-un final reuseste sa omoare acesti varcolaci nesuferiti.
Acest film seamana destul de mult cu alt film care mi-a placut Bubba Ho-Tep .
Va recomand sa le vizionati pe toate 3.Sunt foarte faine.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
dordy daca te incalzeste cu ceva sa stii ca l-am vazut.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
yep.. cand imi repar masina