Regulament
Bloguri

Hard Times

Azi imi beau cafeaua dulce ma relaxez pana la ora 13 când am un termin.Trebuie sa ma întâlnesc legat de un contract cu cineva.
De 2 luni si ceva faza aiurea e ca am ramas fara iubita.Ne-am despartit.Recunosc ca aceasta a fost una dintre cele mai longevive relatii pe care le-am avut.Sunt geloasa ca fire si ea era tot asa.
Imi place sa conduc relatia poate si de aici motivele care au dus la certuri.Ma gândesc la ea zilnic.O am si acum in agenda telefonului si nu stiu daca am puterea sa o sun sa o intreb ce face.Ceva simplu teoretic dar practic greu.
Nu vreau sa imi refac inca viata sper ca poate tot este o sansa sa ma impac cu ea.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cipriankiss : In Evul Mediu ai fi avut un succes total cu zisele tale si chiar ai fi avansat social daca mergeai pe linia asta.

Nu mai merge asa in 2015 si "nici cel mai bigot" dintre semenii nostri sper ca in adancurile lui sa nu mai vada asa lucrurile.
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Seg, se vede clar c-am expus o parere simpluta de tot care-i hat departe de a fi exhaustiva asupra subiectului iar ce ai scris tu dupa a mea parere e perfect corect deasemenea.

Singurul amendament ce-l am asupra ziselor tale este ca sunt vagonase intregi de carti ce-si dau cu parerea despre homosexualitate asa ca nu a inteles nimeni nimic cu adevarat despre, desi personal imi cam place teoria din Noua Medicina Germana a lu` Hammer asupra homosexualitatii.
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rudimentar vorbind nu pot intelege cum se "dovedeste" atractia/"indragosteala" de catre o persoana Dominanta, daca nu prin Erectii puternice, repetate, atat psihice cat si fizice, ce in final pot creea starea aceea de epuizare a fortelor vitale prin obtinerea a cat mai multe orgasme. (referire la masculi straight)

Cumva mintea primitiva nu-mi da voie sa inteleg cum consuma corpurile a 2 femei aceste excitatii iminente, ele nefiind satisfacute prin organele sexuale ce-s bine setate de creierul arhaic sa faca asta ci prin trickz.

Imi pare atat de nefiresc sa vad aceste jucarii din plastic ce nu au nici o legatura cu "setarile" de baza "ancestrale" happy

Pare-se ca sexualitatea asta nu-i chiar atat de "arhaica" si pe un singur palier caci exista vari-setari happy pe care insa doar le accept cu mare drag, insa categoric nu mi le pot explica rational prin simtirile mele.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rolul de "barbat' este cine domina pe cealalta.Eu sunt dominatoare din fire.Nu exista "barbat" in relatia mea.Exista cine domina ca atitudine.Inclusiv in pat. happy
Cred ca ai inteles oarecum.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
aristita am sunat-o acum ceva mai devreme. happy
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Mai bine la cules in club" -> Mare mister a fost in viata asta pt mine in a putea "agata" pe cineva in club.

Nu mi se intampla vreodata si nici n-am vazut vreun apropiat de al meu sa fi reusit desi incercari au tot fost.

Probabil ca unii dintre noi facem parte dintre cei ce "nu se nascura cu arta de a trai viata" dupa cum zicea Andrei Plesu.

Imi imaginez insa ca multe persoane chiar fac asta in mod natural dar eu insa nu am gasit cheia desi totul poate parea patetic de retard.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ayana deja am savurat-o dar si ea pe mine happy
@Star, buna idee
@Alessa ai dreptate.
@dord ,site? Nah! Mai bine la cules in club.Dar nu am de gand sa fac asta.vreau sa ma impac.