poza membru
Regulament
Bloguri
Am facut in viata multi pasi care m-au adus la sute km de casa.Intr-un fel sa am o viata mai buna , sa fiu independenta sa nu depind de nimeni.In toti atatia ani am "luptat" cu un sistem care la prima vedere din afara parea unul bun.Dar sa nu uitam ca de cele mai multe ori practicul e altceva cu teoreticul asa cum planul de acasa nu e ca cel din targ.In 2 ani si ceva viata mai bine zis destinul m-a dus in mai multe parti locuri pana in cele din urma sa am acea stabilitate pe care mi-am dorit-o in acesti ani.Dar de cate ori ajung acasa , in adevaratul cuvant ACASA, in Romania simt ca nu m-as mai intoarce in DE simt ca nici banii nu mai a atrag , nu mai sunt un motiv sa raman in alta tara.Defapt acum dupa ce am trecut "marea" batalie parca nici nu mai stiu de ce am luptat atat.Nu stiu ce sa mai fac.Ma simt ca nu mai am motivatie.Nu stiu de ce.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce de treaba te-ai facut mgm azi.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
1.camy/Radu ???? comentariul tau nu are legatura cu tema acestui blog.
2.souvenir multumesc frumos , inca nu am luat nici o decizie finala.
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
decizii, scopuri, motivatii ...
raman la parerea ca cel mai mult conteaza NEVOIA; aceasta, odata dobandita, o alta sigur ii urmeazahappy
analiza pe ceea ce iti lipseste, si ... atac cu toate fazele spre implinire; succes!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deci sa iau pe rand:
1.sseses stiu ce simti etc.Si mama a avut un mic razboi cu primarul deoarece acesta nu a vrut sa vanda dispensarul dupa ce alt primar inainte daduse scris prin hotarare ca dispensarul se vinde.
2.mgm nu stiu ce zici cu elefantul ala chiar nu stiu happy))
3.gicageo super citatul, ai o bere virtuala din partea mea.
4.Meerkat, esti un prieten adevarat , pentru tine chiar am un sentiment de simpatie cu toate ca nu te cunosc real.
5.xtr legat sa am legatura cu un barbat problema la mine e ca nu am deloc experienta cu voi, doar ce b la servici cu colegi.Mi-e groaza sa am o relatie cu un barbat.
6.dord cum am mai scris imi doresc un copil.Si chiar am sa il deoarece vreau sa fiu mama dar conteaza si cariera pt mine deoarece nu accept sa fiu intretinuta exceptie sunt parintii mei dar si eu am o varsta 26 si nu mai am 16-17-18 ani.Msimt matura.
matrimoniale - membru fara poza

xtr

  • Publicat Acum peste 2 luni
Scumpa mea,esti o persoana ambitioasa observ si ai plecat din tara pt.un viitor mai bun,iar daca ti-ai atins scopul în privinta banilor,nu are rost sa mai pleci,si oricat de puternic si ambitios ai fi,în viata apar momente imprevizibile de melancolie,descurajare,etc...ace ste momente apar atunci când observi ca esti singur/singura si nai pe cineva drag sufletului,inimii(sufletul pereche).În cazul vostrul al lesbiencelor si a altor orientari sexuale,situatia este foarte complicata mai ales la femei,deoarece toate femeile din lume au nevoie de barbati care sa le ofere protetie,siguranta si multa iubire,ori o femeie unei alte femei este imposibil sa asigure toate aceste lucruri,ele doar se amagesc si atat.Eu te-am analizat cu mare atentie si crede-ma ai nevoie de un barbat puternic care stie ce vrea de la viată si sa vezi cum îti revii la realitate.Sa nu crezi ca toti barbatii din lume sunt niste fătălăi,papă-lapte,fetițe ș.m.d.....exista barbați chiar foarte buni si pe matrimoniale,trebuie doar sa cauti si odata gasit sa vezi cum se schimba viata ta si ai sa-ti aduci aminte de mine...mult succes.Apropo,si eu ma numar printre cei buni,o noapte linistita îti doresc!
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pune in balanta pro si contra, dar inca de la inceputuri, de acum 3 ani, pentru ca lucrurile sunt mult mai complexewinking
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
” Îmi plac oamenii frumosi, exceptionali, care nu-si frâng coloana vertebrală. Oamenii care spun: nu pot să rămân aici, pretul pe care mi-l dati e prea mic pentru mizeriile pe care trebuie să le înghit din zori si până-n seară. Viata mea, secundele astea, minutele care-mi suieră în goană pe la ureche, nu le pot întoarce. Le trăiesc acum, o dată pentru totdeauna..... Îmi plac oamenii care spun: eu aleg cum să supravietuiesc, care nu se tem să se arunce în val si să despice spuma. Îmi plac oamenii care ies din falsul lor confort si-si julesc mâinile si coatele ca să-si croiască drum spre lumină....Îmi plac oamenii care au citit mai mult decât mine. Care au ceva de spus si de scris. Îmi plac oamenii cu talent. Mă vindecă de mediocritate.Îmi plac oamenii care-si păstrează în sertare ascunse amintirile. Cei care nu se tem de trecut si de viitor. Îmi plac oamenii care-si asumă gesturi, legături, spuse, vise, priviri, dorinte…” Liliana Sime
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Spring mi-ar place sa stiu 100% ca e in favoarea mea nu doar convinsa happy
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
sseses, am mers doar pe instinctul meu pana acum.Dar acum in momentul de fata instinctul imi spune sa vin acasa in Ro(definitiv).
Chiar acum sunt intr-un mic concediu in Ro.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna Katerine! kiss Da asa este sunt intr-o "pasa proasta".Ce imi este frica nu de acum ci cand voi ajunge pe la 40-50 ani si atunci realizez ca am luat o decizie gresita in ceea ce priveste viata mea.