Regulament
Bloguri

2 in 1

Ok azi deschid un blog 2 in 1.De ce?
Pai e vorba de 2 subiecte diferite.
Primul subiect: am fost la pescuit se vede in imagine happy)
Peste rapitor si anume pastrav cumparat de Edeka.Sunt mai multi gata curatati in pungi diferite de plastic si o punga extra cu mirodenii happy) Imediat cum se decongeleaza ma apuc de "treaba" happy)
Subiectul al 2-lea.
Poate cineva care are ceva mai multa experienta imi poate explica cum naiba 2 telefoane , marci diferite se strica la fel.Ultimile 2 telefoane sau stricat in sensul ca difuzorul de la ureche, nu speaker pt handfree, nu mai funcioneaza.Pe ambele le-am scapat pe jos, nu s-au dezmembrat sau crapat , dar pur si simplu nu se mai aude nimic.Mai pe scurt sa trag cu ele la gunoi sau exista o alta varianta.La reparat nu le-as duce doarece cred ca ar costa mai mult decat telefoanele.Pareri?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Acum ceva vreme stiu ca cei de la Ericsson au scos un telefon rezistent si la socuri, si la praf, si la nisip, chiar si subacvatic - daca nu, exista huse pentru a putea filma cu telefonul si sub apa. Nu stiu daca este ultima generatie de smartphone sau unde s-a ajuns. Acum ceva ani cele mai bune erau cele de la Nokia; cel putin 5110 puteai sa spargi geamuri cu el, sa dai de pamant, il puneai la loc si functiona impacabil, dar nu se mai fac asa ca pe vremuri. Cum spunea si ivladi, 90% sunt facute in China, ca de altfel 60% din orice se produce la nivel mondial.
Daca decizi totusi sa iti iei altul nou, ia-ti un dual sim; nu de alta, dar daca ai 2 defecte inseamna ca ai 2 numere de telefon si macar "compactezi" cartelele. Pentru a vedea ceva noutati poti intra si pe "IlikeIT.ro; Buhnici stie multe sau face recenzii bune.
Costurile de diagnoza sau de reparatie la tine sunt mari, dar poti trimite aparatele aici si sunt sanse mari sa iesi, per global, mult mai ieftin cu ambele reparate si cu transport cu tot (romanii inca stiu sa scoata apa din piatra seaca", deci sa gaseasca variante dincolo de reprezentante sau schimba un condensator in loc sa urmeze instructiunile producatorului de a schimba toata placa.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vreau sa imi cumpar un smartphone ceva rezistent la soc happy) Ceva daca alerg si pica pe jos sa nu ramana fara sunet la difuzor .
Mersi la toti pentru sfaturi.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Conexiunea dintre difuzor si circuit este f sensibila. De asta socurile dauneaza.
Poti incerca sa rogi pe cineva sa te sune si in timpul asta sa ii mai dai un "imbold" dar usor, paote isi revine; eu am patit asa cu difuzorul exterior al unui telefon si i-am tot reglat volumul soneriei dandu-i cate un deget, nu bobarnac pana si-a revenit. Oricum, acum stiu sa am mai mare grija de el.
Alta varianta: poti intra pe siturile celor care vand telefoane sau care le repara si o sa gasesti ca unele situri au tehnicieni online cu care poti sa verifici eventuale solutii provizorii. Majoritatea iti vor spune: veniti cu el aici, dar exista si persoane carora le poti spune direct: difuzorul de la telefon nu mai functioneaza, dar hands-free-ul functioneaza. De la ce poate fi? si poate obtii o parere, ca poate fi chiar de la mufa de conectare a handsfree-ului care sa ramana cumva cuplat si de aceea chiar daca il scoti, el sa nu recunoasca asta; o lamela care s-a apasat prea tare, un contact imperfect. Oricum, mentioneaza-le modelul telefonului.
Varianta 3: intra pe blogurile despre modelele de telefoane respective si lanseaza inyrebarea, ca poate nu esti singura cu problema de asa natura.