poza membru
Regulament
Bloguri
Un blog despre ce cred oamenii despre lucrurile din jurul lor.Si cat de mult aceste lucruri influenteaza viata oamenilor.Am vazut de exemplu un documentar pe Youtube despre tutun.Despre fumat tutun.
Oamenii la inceput foloseau tutunul in pipele pacii cum ii zice si numele ca ceva pacificator.Asta se intampla in urma cu foarte mult timp in America.Pe urma a ajuns in Europa si a fost folosit tutunul ca ceva in tratamentul cailor respiratorii.
Apoi s-a fumat ca era ceva "macho" si "dadea bine". Asta pana prin anii 90.Pe urma s-a dovedit ca tutunul cand arde, tigara in sine se produc anumite reactii chimice care au un efect devastator pentru sanatatea oamenilor.A durat ceva pana ce oamenii s-au "trezit" dupa multe teste.
Ceva dupa mine se intampla in prezent si cu Teflonul, acel material care imbraca interiorul tigailor unde gatim.Noi preparam mai departe de maancare pana cand aflam ca ne imbolnavim din cauza acestuia.
Pot sa mai moara in viitor multe persoane pana se va stii clar ca Teflonul are un efect negativ.
Sub semnul intrebarii sunt si cuptoarele cu microunde daca sistemul este unul cu risc sau nu pentru sanatate.
Apoi nu in ultmul rand cand au aparut telefoanele mobile se discuta despre undele SAR.In ultimul timp nu am mai auzit pe nimeni sa discute despre controale.
Stiti, pana la urma vom trai sa le vedem pe toate. happy
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cam asa este aristita....naiba mai stie ce si cum happy))
Defapt toate vor fi explicate de Profesorul Donkey sau de Radu.Am vazut ca amandoi ar putea scrie o teza doctorat in stiinta fizica etc. Sunt niste genii.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, exista o serie de realizari incredibile in domeniu, dar sunt realizate de medici, nu de doctori, si in mediul privat. Cei care stiu meserie sunt eliminati pe motive de supracompetente, crede-ma!
Ce ar costa sa elimini dependenta: cazarea, ca in rest fiecare ar trebui sa munceasca efectiv pentru a supravietui; nu muncesti: game over!
In Asia orice consumator, traficant sau producator de droguri este pedepsit capital si familia plateste glontul; e mai corect asa!
Esti in sevraj? iti dau 20 de copaci pe zi sa ii tai, sa ii portionezi per capita de vita furajata, pe care pe urma, eu ca organizator, ii vand celor care au nevoie, deci imi scot si cazarea. Dar cate case din Zabrauti si multe alte zone din Bucuresti sau din "satele izolate" au conditiile din puscarii? ca si acolo stai cate 10 intr-o garsoniera fara apa curenta, fara electricitate, fara salubritate, dar la platitorii de impozite nici nu se stie ce e aia faianta. Ia sa se schimbe, ca orice pedeapsa ce depaseste 5 ani de condamnare iin executie..cu cat ar scadea criminalitatea? viloenta naste violenta, dar nici sa stai ca fraierul si sa stii ca nu poti un ataca un hot, la tine pe proprietate pentru ca el avea briceag si tu maceta. A cazut singur intr-o tabla taioasa si atat, sau a cazut de pe un gard de 1 metru si si-a rupt toate oasele; am 20 de martori care spun asta. E vorba de principiu.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Care sistem sanitar? cati sunt trasi la raspundere pentru apelurile de aiurea la o salvara pe care o loveste un sofer beat si nici un judecator ca este tentativa de omor pentru ca acea ambulanta mergea la cineva care chiar avea nevoie de sprijin, sau a murit intre timp?
Exista prea putine sisteme care nu sunt conduse de o cireada de "masculi" - femelele din cireada sunt in cluburi, deh, dar prea putine; si romanii se complac si spun doar "asta e Romania", dar nu fac absolut nimic! A 5-a putere in stat, cea care ar putea sa determine oamenii sa faca ceva, povestesc doar de viiolatorul de femei in varsta, toporangiul care si-a masacrat familia, dupa nenumeroase plangeri la politie facute de sotie, vecini, copii si se rezuma la a cerceta efectele, nu preventia sau de mai stiu eu ce femeie de moravuri usoare care a infectat 2000 de soti cu mai stiu eu ce boala.
Cata vreme ne vom multumi a spune "muuu" suntem la fel ca toti.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Teflonul, ca si azbestul, are componente nocive si se stie asta, dar totul este economic; de ce sa tratez afectiunile cauzate de azbest, care sunt tratabile in scurta durata, cand eu, ca producator de medicamente, pot trata potentialele afectiuni cauzate de teflon, care este de mult mai lunga durata; ce e mai avantajos?
In ce priveste restul...este vorba de campul magnetic ce poate fi benefic sau daunator, in functie de intensitate - ca e vorba de magnetonul de la microunde, ca e vorba de undele electromagnetice in cazul telefonului. Si curentul face un camp electomagnetic, nu de alta dar nu tensiunea sau amperajul ne "tapeaza" parul, chiar daca stimuleaza muschii netezi. De ce la resuscitare nu se folosesc mai mult de 360 kJ? ce e mult strica!
Pana la urma, aerul e poluat, la fel si apa, mancarea, bauturile deci niciodata nu o sa ti sa spuna care au fost toti factorii ce au contribuit sa ajungi pe o masa de autopsie...
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tutunul a fost adus din America de Sud odata cu cartofii, porumbul aurul si sifilisul; dar europenii le-au dat in schimb variola; acum cine a castigat pe termen scurt sau lung este de vorbit. Da multi oameni inca fumeaza, multi de la varste din ce in ce mai fragede indiferent de sex. Psihologii spun ca dorinta de a fuma este posibila si de la o intarcare prematura, dar iar e doar o teorie. Indiferent de cat de nociv este fumatul, si chiar este, are si ceva bun: creste nivelul de IgG - apararea imunitara nespecifica; de asta fumatorii se imbolnavesc mai rar de viroze, dar cadn o fac, o fac "sanatos". Se incearca sjutoarea celor ce doresc sa renunte la fumatn, nu prin nicorette, ci exista un tratament medicamentos ce inhiba centrul cerebral al dorintei, dar care este disponibil mai ales pentru cei dependenti de droguri - deh, ei sunt "privilegiati" si nepericulosi, deci merita. In ambele cazuri vointa si constrangerea joaca un rol extrem de important.
Pe de alta parte, ramanand la capitolul tigari, sa nu uitam ca diametrul unei tigari este de 7,62 mm, la fel ca al unui glont de mitraliera - oare de ce toate fabricile de tigari pot produce instantaneu gloante in loc de toxine? sa vedem in noul context mondial ce si cum va fiwinking